Vår nye avdeling så dagens lys da design- og reklamebyrået Børresen & Co ble kjøpt opp og integrert i Semway. Børresen & Co ble startet av Eivind Børresen i 2002, og har siden starten opparbeidet seg et rykte som et av de ledende byråene innen eiendom og finans.

Teamet består av dyktige medarbeidere med lang erfaring og spisskompetanse innen konseptutvikling og identitetsbygging. Avdelingen tilbyr samme kvalitet, kompetanse og oppfølging som tidligere, men med enda større muligheter for å tilby en mer omfangsrik leveranse.

Designavdelingen jobber med identitet og konseptutvikling innen finans-, shipping- og eiendomsbransjen, med hovedvekt på eiendomsbransjen og utvikler bl.a. konsept, identitet, bøker, kataloger, årsrapporter, markedsmateriell og nettsider for ledende bedrifter innenfor disse bransjene. Bred erfaring sørger for at du som oppdragsgiver kan være trygg på at du får en helhetlig og profesjonell leveranse.

Vi er i dag leverandør til flere av Norges dyktigste eiendomsutviklere, og jobber til enhver tid med noen av bransjens mest spennende prosjekter. Ta kontakt med Seniorrådgiver Eivind Børresen for en uforpliktende prat om hva avdelingen kan hjelpe deg med.

Fra venstre: Tommi Eberlin (Creative Director), Julian Alberti (Grafisk designer), Eivind Børresen (Seniorrådgiver) og Henrik Steen Karlsen (Grafisk designer).