Vi skal være Norges ledende performance-byrå!

Vi er en totalleverandør av tjenester innen digital markedsføring, med base i Oslo og nå også Bergen. Vår kjernekompetanse er digital strategi, for kunder som søker målbar endring.

Kompetanse

Våre performance rådgivere består av både kreative og analytiske hoder, en kombinasjon som gir resultater i form av vekst og utvikling for våre kunder.

Tverrfaglig samarbeid internt, med fokus på motivasjon og mestring, gir raskere innovasjon og utfyllende synergier – som igjen gir økt produktivitet. Ved kontinuerlig testing og optimalisering, skaper vi oppmerksomhet og behov hos brukeren med innhold tilpasset der den befinner seg i kundereisen.

Vet du hvordan andre ser din bedrift? Vi hjelper deg med å se begge sider

Vår arbeidsmetode

Vi har lang erfaring med å sette oss inn i våre kunders bransje og nåsituasjon. Med vår egen arbeidsmetode «The SemWay»  sørger vi for solid innsikt og utsikt for å bli godt kjent med utfordringer og muligheter. Da kan vi på best mulig måte bruke vår kompetanse til å skape verdi for kundene våre.

Se oversikt på våre tjenesteområder her.

10 årsjubileum i 2019

Semway ble stiftet desember 2009 av Magnus Hauger, Christopher Brekke og Christer Engh. Selskapet har hatt sterk organisk vekst siden oppstart og består i dag av 19 ansatte fordelt på fagavdelinger innen performance, SEO og innhold, nettsider og design.

Årets Byrå

Vi ble kåret av kundene våre til «Årets Performance Byrå» i 2018, etterfulgt av andreplass i 2019 og 2020, og har som mål å gjenta suksessen i årene som kommer. Årets Byrå er en årlig kåring basert på en kundetilfredshetsundersøkelse som gjennomføres av Dagens Næringsliv og analyseselskapet Regi. Byråene som deltar vurderes blant annet på faglige kriterier om merkevaren, kunnskap om kundens marked, analytisk-, strategisk- og kreativ kompetanse, i tillegg til deres evne til å levere løsninger som gir forretningsmessige resultater og effekt for pengene.

Samarbeid og partnere

Vi samarbeider tett med Google, Facebook, LinkedIn og Snapchat i Norge og med deres respektive hovedkontorer i utlandet. I tillegg er vi Premier Google Partner og har en rekke sertifiseringer innen Google Analytics, Ads, Video og My Business, samt Facebook Blueprint.

I tillegg er vi medlem av følgende organisasjoner:

  • INMA (Interesseorganisasjonen for digital markedsføring og kommunikasjon)
  • MFO (Markedsføringsforeningen i Oslo)
  • Bra Søk (Bransjerådet for søkemotorannonsering)

Kunder og bransjer

Semway arbeider med kunder i SMB-markedet og noen større organisasjoner og børsnoterte selskaper. Vi har valgt og ikke å spesialisere oss innen én eller noen få bransjer, men heller spisskompetanse om målgrupper og hvordan man kommuniserer til variasjoner av disse i ulike kanaler, avhengig av produkt/tjeneste.

Variasjonen mellom kunder og bransjer vi arbeider med er derfor stor.

Her er noen eksempler på bransjer vi jobber med:

  • Helse
  • Retail
  • Arrangement / idrett
  • Reiseliv / HORECA
  • Eiendom
  • Bygg / Anlegg / Entreprenør
  • Utdanning / Kurs

Teamoppbygging

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring, og har spisskompetanse innen alle våre fagfelt. Hvert fagfelt består av 2–5 ansatte med ulik bakgrunn, dette gir oss en unik kombinasjon av kompetanse og erfaring. Hvert fagfelt har en fagleder som sørger for faglig utvikling, rådgivning/veiledning og samarbeidstrening. Fagavdelingene deltar jevnlig på konferanser, kurs og andre faglige arrangement i og utenfor Norge.

Utforming av kundeteam

Kundeteam settes på tvers av våre fagavdelinger og ledes av en dedikert rådgiver. Rådgiver sørger for solid fremdrift og koordinering av alle aktiviteter i markedsplanen/aktivitetsplanen. Rådgiver bidrar også til kommunikasjonsflyt mellom oppdragsgiver og vårt team, i tillegg til å holde i alle viktige datoer, milepæler og oppgaver som blir avtalt underveis.

Teamene hos oss består av både analytiske og kreative hoder. Slik skaper vi de beste resultatene for våre kunder

Samarbeid

Vår ambisjon er å være rå på oppfølging! Vi verdsetter tett dialog og et godt samarbeid med våre kunder. Dette investerer vi mye tid i ved oppstart, slik at rammene for samarbeidet får et solid fundament.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?
Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?