Vi skal være Norges ledende performance-byrå!

Kontakt oss

Vår kjernekompetanse er digital strategi for kunder som søker målbar endring. Semway ble stiftet i desember 2009 av Magnus Hauger, Christopher Brekke og Christer Sandorf Engh. Selskapet har hatt sterk organisk vekst siden oppstart og består i dag av spesialister med kompetanse innen performance, SEO og innhold, nettsider og design.

Ghilardi + Hellsten arkitekter

Jerpefaret 12

Av-og-til

Kompetanse

Våre performance rådgivere består av både kreative og analytiske hoder, en kombinasjon som gir resultater i form av vekst og utvikling for våre kunder.

Tverrfaglig samarbeid internt, med fokus på motivasjon og mestring, gir raskere innovasjon og utfyllende synergier – som igjen gir økt produktivitet. Ved kontinuerlig testing og optimalisering, skaper vi oppmerksomhet og behov hos brukeren med innhold som er tilpasset til der de befinner seg i kundereisen.

Vet du hvordan andre ser din bedrift? Vi hjelper deg med å se begge sider

Vår arbeidsmetode

Vi har lang erfaring med å sette oss inn i våre kunders bransje og nåsituasjon, og med vår egen arbeidsmetode blir vi godt kjent med våre kunders utfordringer og muligheter. Da kan vi på best mulig måte bruke vår brede kompetanse til å skape verdi for kundene våre.

Ved å være til stede der målgruppen befinner seg og å møte dem på deres premisser, skaper vi engasjement og relasjoner. Vi bistår med å ta kontroll over de eide mediene, både sosiale profiler og nettstedet, for så å definere én strategi per plattform, der innhold, budskap og USP’er kanaltilpasses, og SEO jobbes strategisk med på alle områder.

Maksimal effekt oppnår vi når kanalene og tilhørende virkemidler spiller på lag, samt bidrar til synergieffekter og en sømløs reise for målgruppen. Slik blir målgruppen eksponert for riktig innhold, på riktig sted i kundereisen, og til riktig tid. Vi arbeider datadrevet og dynamisk med innholdsutvikling i kanalmiksen basert på effekt og respons fra målgruppen, samt måloppnåelse. Og innholdet som produseres for en organisk strategi, skal også benyttes i den betalte kommunikasjonen.

Overordnet går vår arbeidsmetode ut på å:

 • ta kontroll over eide medier – sette én strategi per plattform
 • skape dialog og bygge relasjon til målgruppe
 • jobbe strategisk med SEO både på nettstedet og i alle kanaler
 • kontinuerlig analysere for å kartlegge konkrete tiltak for konverteringsoptimalisering

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Se alle tjenesteområdene våre

Samarbeid og partnere

Vi er en del av svenske Collaboration Art, som sammen med Europas mest lidenskapelige gründere bygger et merkevarehus av performance marketing selskaper. Som en del av Collaboration Art er vi en del av et kollektiv med over 170 talentfulle markedsførere fordelt over de fire landene Sverige, Danmark, India og Norge.

Vi samarbeider også tett med Google, Facebook, LinkedIn, Snapchat og TikTok i Norge samt med deres respektive hovedkontorer i utlandet. I tillegg er vi Google Partner og har en rekke sertifiseringer innen Google Analytics og Google Ads samt Facebook Blueprint.

I tillegg er vi medlem av følgende organisasjoner:

  • INMA (Interesseorganisasjonen for digital markedsføring og kommunikasjon)
  • MFO (Markedsføringsforeningen i Oslo)
  • Bra Søk (Bransjerådet for søkemotorannonsering)

Kunder og bransjer

Vi arbeider med kunder i SMB-markedet og noen større organisasjoner og børsnoterte selskaper. Vi har valgt å ikke spesialisere oss innen én eller noen få bransjer, men heller spisskompetanse om målgrupper og hvordan man kommuniserer til variasjoner av disse i ulike kanaler, avhengig av produkt og tjeneste. Variasjonen mellom kunder og bransjer vi arbeider med er derfor stor.

Noen eksempler på bransjer vi jobber med:

 • Retail
 • Arrangement / idrett
 • Reiseliv / HORECA
 • Eiendom
 • Bygg / Anlegg / Entreprenør
 • Utdanning / Kurs
 • Hjem og hage

Nysgjerrig på hva vi har gjort for de ulike bransjene? Se noen av våre caser.

Tre kvinner i Semway som har møte
En mann som sitter smilende i et møte

Teamene hos oss består av både analytiske og kreative hoder som skaper de beste resultatene for våre kunder.

 • Teamoppbygging

  Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring, og har spisskompetanse innen alle våre fagfelt. Hvert fagfelt består av 2–5 ansatte med ulik bakgrunn, noe som gir oss en unik kombinasjon av kompetanse og erfaring. Hvert fagfelt har en fagleder som sørger for faglig utvikling, rådgivning/veiledning og samarbeidstrening. Fagavdelingene deltar jevnlig på konferanser, kurs og andre faglige arrangement i og utenfor Norge. • Utforming av kundeteam

  Kundeteam settes på tvers av våre fagavdelinger og ledes av en dedikert rådgiver. Rådgiver sørger for solid fremdrift og koordinering av alle aktiviteter. Rådgiver bidrar også til kommunikasjonsflyt mellom oppdragsgiver og vårt team, i tillegg til å holde i alle viktige datoer, milepæler og oppgaver som blir avtalt underveis. • Oppfølging og kundesamarbeid

  Vår ambisjon er å være rå på oppfølging! Vi verdsetter tett dialog og et godt samarbeid med våre kunder. Dette investerer vi mye tid i ved oppstart, slik at rammene for samarbeidet får et solid fundament.Lurer du på hva vi kan gjøre for din bedrift?
Lurer du på hva vi kan gjøre for din bedrift?