Vi er en totalleverandør av digitale tjenester og markedsføring.

Semway har fokusert sin virksomhet rundt markedsføring på internett. Vi kan hjelpe din bedrift med målrettet og kostnadseffektive aktiviteter. Nedenfor finner du en oversikt over noen av produktene og tjenestene vi tilbyr.

Vi er en totalleverandør av digitale tjenester og markedsføring.

Performance 

Vi setter en digital strategi basert på prestasjonsbasert markedsføring (performance marketing), og som spiller på lag med de andre aktivitetene i kanalmiksen. Våre rådgivere hjelper deg med alt fra oppsett til uttak for å skape engasjerende kampanjer og always-on-løp.

SEO og innhold 

Vi skaper langsiktige resultater med komplekst SEO-arbeid basert på din bedrifts behov. Dedikert SEO-arbeid kan bidra til avgjørende plasseringer i søkemotorene og forsterket merkevare.

Design 

Vi utformer design for både digitale flater og print, basert på gode idéer og fokus på bruker. Et komplett design skal ha en gjennomført visuell identitet og tydelig profil.

Nettsider 

Vi skaper funksjonelle og tekniske løsninger som sikrer en sterk tilstedeværelse. En komplett løsning skal gi brukerne god brukeropplevelse og presentere merkevaren på en gjennomført måte.

Vi vil gjerne bli bedre kjent med deg!
Vi vil gjerne bli bedre kjent med deg!