Vi vil gjerne bli kjent med deg! Ta kontakt med oss direkte eller send inn en henvendelse.


Kontaktskjema

Kunderådgivere

Christer Engh

Christer Engh 

Christer arbeider som salgsleder med daglig kundekontakt og leveranse, og er en av gründerne av Semway. Han har arbeidet med internettmarkedsføring siden 2005.

Salgsleder | Partner

Monica Sandorf

Monica Sandorf 

Monica har mange års erfaring fra servicebransjen og er målbevisst og resultatorientert. Hun jobber målrettet for å hjelpe kunden med å finne riktig strategi for sin internettsmarkedsføring. Som rådgiver brenner hun for å skape synlighet, optimal søkestrategi og en god brukeropplevelse.

Rådgiver | Partner

Kaja Bergerud

Kaja Bergerud 

Kaja har en bachelorgrad i markedsføring og internasjonalisering fra Høyskolen Kristiania og lang erfaring med strategisk kommunikasjon og digital synlighet fra både kunde- og byråsiden. Hun har blant annet arbeidet med markedsføring og salg i utdanningsbransjen, med høyskolestudier i Norge og utlandet. Kaja er målbevisst og engasjerende, og brenner for at din bedrift skal oppleve suksess på internett.

Rådgiver | Partner (i permisjon)

Camilla Beck

Camilla Beck 

Camilla har siden 2012 jobbet med digital markedsføring i både bedriftsmarkedet (B2B) og mot privatmarkedet (B2C). Som rådgiver ønsker hun å skape vinnende virksomheter gjennom å digitalisere og effektivisere markedsføringen bedrifter driver. En av hennes største motivasjoner er å hjelpe andre med å lykkes.

Rådgiver

Geir Nordheim Helstad

Geir Nordheim Helstad 

Geir arbeider systematisk med analyser av kundereiser og budsjettforvaltning innen digital annonsering. Han er stor tilhenger av å bruke innsikt og analyse for å balansere vekten av kreative ideer og datadreven segmentering. Geir er entusiastisk og sprer alltid godt humør rundt seg - og er alltid ute etter å finne uoppdaget potensiale og utvikle nye digitale markedsstrategier.

Planner | Partner

Christina Nilsen

Christina Nilsen 

Som prosjekt- og leveranseleder er Christina opptatt av god oppfølging av kunder samt målbevisst planlegging av sine prosjekter. Med MSc Marketing and Brand Management har hun stor interesse for digital kommunikasjon, markedsføring og merkevareledelse. Christina har erfaring innen fag som strategi, prosjektledelse og merkevarebygging.

Prosjekt- og leveranseleder

Ledelse og administrasjon

Magnus Hauger

Magnus Hauger 

Magnus er daglig leder for byrået, og er en av gründerne av Semway. Han har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI Stavanger. Magnus mener at kombinasjonen av analytiske egenskaper og faglig kompetanse innen internettmarkedsføring er en suksessoppskrift for effektiv og målrettet markedsføring.

Daglig Leder | Partner

Malene Vedvik

Malene Vedvik 

Malene har en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Hun er opptatt av å finne løsninger og er kommunikativ. Når hun ikke jobber med tall, så er det mennesker som er i fokus. Malene har erfaring innen fag som administrasjon, kundeservice og regnskap. Som fakturaansvarlig brenner hun for å være nøyaktig, pålitelig og serviceminded.

Økonomimedarbeider

Performance

Christopher Brekke

Christopher Brekke 

Christopher er en av gründerne av Semway og er i dag ansvarlig Google Søk og Display. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo, og har siden 2007 jobbet med internettmarkedsføring og søk. Christopher brenner for god annonsering som skaper resultater å være stolt av.

Leder Performance | Partner

Sofie Oline Wilberg

Sofie Oline Wilberg 

Sofie arbeider tett med de andre fagpersonene på performance hos oss, så vel som med kundene våre. Hun håndterer digital strategi, annonsering og målretting på sosiale plattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. I tillegg planlegger og gjennomfører hun ulike kurs og workshops for våre kunder. Disse omhandler alt fra best practice for drift av sosiale kanaler, til hvordan arbeide med annonseoppsett og målretting.

Leder Sosiale Medier

Line Bakke

Line Bakke 

Line har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og sitter på en rekke sertifiseringer i faget. Hun engasjeres av spennende utfordringer som gir mulighet for testing og utvikling av nye retninger. Line er kreativ og nøye i sitt arbeid, hvor leveranser av høy kvalitet står i sentrum.

Performance-spesialist

SEO & innhold

Lindis Jørgensen

Lindis Jørgensen 

Lindis har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, samt et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff. Som innholdsprodusent brenner hun for å engasjere og informere leserne på nett, med et mål om å skape målbare og gode resultater for våre kunder.

SEO-spesialist

Fridtjof Hungnes

Fridtjof Hungnes 

Fridtjof har de siste fem årene før han begynte i Semway jobbet med og studert markedsføring i New York City, USA. Med en høy interesse for SEO faget, har han alltid et ønske om å skape mer og bedre synlighet for kunden. Fridtjof ønsker å gjøre kundereisen mer relevant og genuin igjennom digitale markedsstrategier.

SEO-spesialist

Design

Henrik Steen Karlsen

Henrik Steen Karlsen 

Henrik har fokus på at god visuell kommunikasjon skal fungere godt på alle flater, uavhengig av medium. Han har en bachelorgrad i Mediedesign fra Høgskolen i Gjøvik og en mastergrad i Graphic Branding and Identity fra University of the Arts i London. Han har lang erfaring som grafisk designer i reklamebyrå.

Seniordesigner

Elisabeth Broch Trondsen

Elisabeth Broch Trondsen 

Elisabeth er utdannet Web- og Interaksjonsdesigner ved Norges Kreative Høyskole, og har fagutdanning i grafisk design. Hun er en formsterk designer som har øye for detaljer og god komposisjon. "Design is thinking made visual". Elisabeth har et hjerte som slår ekstra for å skape en uslåelig brukeropplevelse.

Seniordesigner

Utvikling

Jasna Misimovic

Jasna Misimovic 

Jasna brenner for utvikling og implementering av sofistikerte løsninger som forbedrer og øker verdien av tjenester. Hun er analytisk og grundig i sitt arbeid, og har sin stolthet i å skrive ren, effektiv og brukervennlig kode. Jasna har en bachelorgrad i ingeniørfag med fordypning i informatikk.

Front-end utvikler