Vi vil gjerne bli kjent med deg! Ta kontakt med oss direkte eller send inn en henvendelse.


Kontaktskjema

Søk etter ansatt eller stilling

X

Ansatte

Magnus Hauger

Magnus Hauger 

Magnus er CEO for byrået, og er en av grunnleggerne av Semway. Han har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI Stavanger. Magnus mener at kombinasjonen av analytiske egenskaper og faglig kompetanse innen markedsføring er en suksessoppskrift for effektiv og målrettet markedsføring.

CEO | Co-founder

Anders Frogner

Anders Frogner 

Anders har lang erfaring fra kommersielle lederstillinger. Han jobber i dag som CCO i Semway, og bidrar både internt og overfor våre kunder med solid kompetanse innen salg, markedsføring, strategi og forretningsutvikling. Anders brenner for å vise hvordan alle de flinke folkene i Semway, med kompetanse og teknologi, leverer magiske resultater for våre kunder. Han har bakgrunn hovedsakelig fra digitale medier, teknologi og SaaS, og har en Bachelor i Business Administration fra Handelshøyskolen BI.

CCO

Kaja Bergerud

Kaja Bergerud 

Kaja hjelper kundene våre med å kartlegge behov, definere mål, KPI-er og legge en digital strategi, for så å finne de beste løsningene for at vi sammen kan skape et digitalt engasjement. Hun har en bachelorgrad i markedsføring og internasjonalisering fra Høyskolen Kristiania og lang erfaring med strategisk kommunikasjon og digital synlighet fra både kunde- og byråsiden.

CSD | Strategisk rådgiver

Therese Johansen

Therese Johansen 

Som Client Success Manager bistår Therese med å identifisere behov, definere mål og utarbeide en digital strategi. Hennes tilnærming er basert på innsikt og resultatorientert tenkning, for å oppnå målbare resultater. Hun tror på å etablere sterke partnerskap, slik at dere sammen kan oppnå gode resultater.

CSM | Strategisk rådgiver

Ingrid Risan

Ingrid Risan 

Ingrid er opptatt av å identifisere og imøtekomme kundens behov, mål og ønsker, og utarbeide skreddersydde strategier. Hun har lang erfaring med taktisk markedsføring på sosiale medier, prosjektledelse og digital kommunikasjon. Som Client Success Manager har Ingrid alltid stålkontroll på markedsføringen til sine kunder. Hun er en fremoverlent rådgiver som baserer all sin tilnærming på innsikt, resultater og de ferskeste trendene. I tillegg jobber hun alltid mot å skape synergier på tvers av flater, for å løfte kundenes resultater ytterligere.

CSM | Strategisk rådgiver

Christopher Brekke

Christopher Brekke 

Christopher er en av grunnleggerne av Semway og er i dag COO. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo, og har siden 2007 jobbet med internettmarkedsføring og søk. Christopher brenner for god annonsering som skaper resultater å være stolt av.

COO | Co-founder

Mari Nymoen

Mari Nymoen 

Mari har en bachelorgrad i Fornybar Energi fra NMBU og fagskoleutdanning fra Noroff innen digital markedsføring. Hun ser på hver utfordring som en mulighet, og hennes analytiske tilnærming og lidenskap for konstant læring gjør Mari til en resultatorientert markedsfører.

Performance-spesialist

Sofie Oline Wilberg

Sofie Oline Wilberg 

Sofie arbeider tett med de andre fagpersonene på performance hos oss, så vel som med kundene våre. Hun håndterer digital strategi, annonsering og målretting på sosiale plattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. I tillegg planlegger og gjennomfører hun ulike kurs og workshops for våre kunder. Disse omhandler alt fra best practice for drift av sosiale kanaler, til hvordan arbeide med annonseoppsett og målretting.

Leder Sosiale Medier

Tom-André Tomren

Tom-André Tomren 

Tom-André har blant annet en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har tidligere jobbet som fagansvarlig for sosiale medier, og har operativ erfaring med alle de store plattformene. Han har også holdt seminar og workshops om dette. Som SoMe-spesialist drives han av samspillet mellom de ulike kanalene, og hvordan man best mulig drar nytte av hver enkelt.

SoMe-spesialist

Lindis Jørgensen

Lindis Jørgensen 

Lindis har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, samt et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff. Som SEO-spesialist brenner hun for å skape god og bedre organisk synlighet for våre kunder i søkeresultatet.

SEO-spesialist

Fridtjof Bache Hungnes

Fridtjof Bache Hungnes 

Fridtjof jobbet med og studerte markedsføring i New York City, USA, i fem år før han flyttet tilbake til Norge. Med en høy interesse for SEO faget, har han alltid et ønske om å skape mer og bedre synlighet for kunden. Fridtjof ønsker å gjøre kundereisen mer relevant og genuin igjennom digitale markedsstrategier.

SEO-spesialist

Elisabeth Broch Trondsen

Elisabeth Broch Trondsen 

Ella er en formsterk designer som ikke lar det funksjonelle og visuelle gå på bekostning av hverandre. Med mange års erfaring som UX- og grafisk designer har hun opparbeidet seg en fyldig verktøykasse for en smidig og kreativ prosess. Gir alltid det lille ekstra og stortrives på både små og store prosjekter.

Senior Designer