Vi vil gjerne bli kjent med deg! Ta kontakt med oss direkte eller send inn en henvendelse.


Kontaktskjema

Søk etter ansatt eller stilling

X

Ansatte

Magnus Hauger

Magnus Hauger 

Magnus er daglig leder for byrået, og er en av gründerne av Semway. Han har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI Stavanger. Magnus mener at kombinasjonen av analytiske egenskaper og faglig kompetanse innen internettmarkedsføring er en suksessoppskrift for effektiv og målrettet markedsføring.

Daglig Leder | Partner

Christer Engh

Christer Engh 

Christer arbeider som salgsleder med daglig kundekontakt og leveranse, og er en av gründerne av Semway. Han har arbeidet med internettmarkedsføring siden 2005.

Salgsleder | Strategisk rådgiver

Kaja Bergerud

Kaja Bergerud 

Kaja har en bachelorgrad i markedsføring og internasjonalisering fra Høyskolen Kristiania og lang erfaring med strategisk kommunikasjon og digital synlighet fra både kunde- og byråsiden. Hun har blant annet arbeidet med markedsføring og salg i utdanningsbransjen, med høyskolestudier i Norge og utlandet. Kaja er målbevisst og engasjerende, og brenner for at din bedrift skal oppleve suksess på internett.

Strategisk rådgiver

Therese Johansen

Therese Johansen 

Som Client Success Manager bistår Therese med å identifisere behov, definere mål og utarbeide en digital strategi. Hennes tilnærming er basert på innsikt og resultatorientert tenkning, for å oppnå målbare resultater. Hun tror på å etablere sterke partnerskap, slik at dere sammen kan oppnå gode resultater.

Client Success Manager

Ingrid Risan

Ingrid Risan 

Som Client Success Manager hjelper Ingrid med å identifisere og imøtekomme kundens behov, mål og ønsker, samt å utarbeide en skreddersydd digital strategi. Med bakgrunn fra blant annet innholdsmarkedsføring og prosjektledelse, er hun opptatt av relasjonsbygging og å etablere gode samarbeid, som igjen vil gi utslag i gode resultater. Hun er en fremoverlent rådgiver som alltid ønsker å bidra til å identifisere kundens behov og se mulighetene som finnes for kundene.

Client Success Manager

Lene Dalheim

Lene Dalheim 

Lene har en bachelorgrad i digitalisering og økonomi fra Høyskolen Kristiania, hvorav ett semester ved University of California, Berkeley. Hun har en sterk interesse og forståelse for økonomi og teknologi. Lene vil frem mot 2025 ta en mastergrad i IT-ledelse for å videreutvikle sin kompetanse og styrke sine evner til å kombinere innovative teknologier med hennes økonomiske innsikt. Med hennes analytiske ferdigheter sikrer hun effektiv og nøyaktig håndtering av fakturering.

Fakturaansvarlig

Christopher Brekke

Christopher Brekke 

Christopher er en av gründerne av Semway og er i dag ansvarlig Google Søk og Display. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo, og har siden 2007 jobbet med internettmarkedsføring og søk. Christopher brenner for god annonsering som skaper resultater å være stolt av.

Leder Performance | Partner

Mari Nymoen

Mari Nymoen 

Mari har en bachelorgrad i Fornybar Energi fra NMBU og fagskoleutdanning fra Noroff innen digital markedsføring. Hun ser på hver utfordring som en mulighet, og hennes analytiske tilnærming og lidenskap for konstant læring gjør Mari til en resultatorientert markedsfører.

Performance-spesialist

Sofie Oline Wilberg

Sofie Oline Wilberg 

Sofie arbeider tett med de andre fagpersonene på performance hos oss, så vel som med kundene våre. Hun håndterer digital strategi, annonsering og målretting på sosiale plattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. I tillegg planlegger og gjennomfører hun ulike kurs og workshops for våre kunder. Disse omhandler alt fra best practice for drift av sosiale kanaler, til hvordan arbeide med annonseoppsett og målretting.

Leder Sosiale Medier (I foreldrepermisjon)

Line Bakke

Line Bakke 

Line har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og sitter på en rekke sertifiseringer i faget. Hun engasjeres av spennende utfordringer som gir mulighet for testing og utvikling av nye retninger. Line er kreativ og nøye i sitt arbeid, hvor leveranser av høy kvalitet står i sentrum.

Performance-spesialist

Tom-André Tomren

Tom-André Tomren 

Tom-André har blant annet en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har tidligere jobbet som fagansvarlig for sosiale medier, og har operativ erfaring med alle de store plattformene. Han har også holdt seminar og workshops om dette. Som SoMe-spesialist drives han av samspillet mellom de ulike kanalene, og hvordan man best mulig drar nytte av hver enkelt.

SoMe-spesialist

Lindis Jørgensen

Lindis Jørgensen 

Lindis har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, samt et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff. Som SEO-spesialist brenner hun for å skape god og bedre organisk synlighet for kundene våre i søkeresultatet.

SEO-spesialist

Fridtjof Bache Hungnes

Fridtjof Bache Hungnes 

Fridtjof jobbet med og studerte markedsføring i New York City, USA, i fem år før han flyttet tilbake til Norge. Med en høy interesse for SEO faget, har han alltid et ønske om å skape mer og bedre synlighet for kunden. Fridtjof ønsker å gjøre kundereisen mer relevant og genuin igjennom digitale markedsstrategier.

SEO-spesialist

Siri Linn Nøstebøen

Siri Linn Nøstebøen 

Siri er innholdsprodusent for organisk innhold på SoMe med stor lidenskap for kreativitet og lyd til kommersiell bruk. Hun har fagutdanning fra Høyskolen Kristiania og bachelor fra Solent University i Southampton. Som innholdsprodusent er hun opptatt av å finne riktig tone of voice for kunden, skape kanaltilpasset innhold og oppnå gode resultater. Siri er tilpasningsdyktig og jobber alltid for at kunden skal skal bli fornøyd.

Innholdsprodusent

Henrik Steen Karlsen

Henrik Steen Karlsen 

Henrik har fokus på at god visuell kommunikasjon skal fungere godt på alle flater, uavhengig av medium. Han har en bachelorgrad i Mediedesign fra Høgskolen i Gjøvik og en mastergrad i Graphic Branding and Identity fra University of the Arts i London. Han har lang erfaring som grafisk designer i reklamebyrå.

Senior Designer

Elisabeth Broch Trondsen

Elisabeth Broch Trondsen 

Ella er en formsterk designer som ikke lar det funksjonelle og visuelle gå på bekostning av hverandre. Med mange års erfaring som UX- og grafisk designer har hun opparbeidet seg en fyldig verktøykasse for en smidig og kreativ prosess. Gir alltid det lille ekstra og stortrives på både små og store prosjekter.

Senior Designer

Ragnhild Degvold

Ragnhild Degvold 

Ragnhild er en kreativ problemløser med hjerte for å skape meningsfylte brukeropplevelser, og sterke visuelle identiteter. Med utdanning innen Web- og Interaksjonsdesign samt Grafisk Design utfyller hun områdene godt for å være en del av hele prosessen fra A til Å.

Senior Designer

Jasna Misimovic

Jasna Misimovic 

Jasna brenner for utvikling og implementering av sofistikerte løsninger som forbedrer og øker verdien av tjenester. Hun er analytisk og grundig i sitt arbeid, og har sin stolthet i å skrive ren, effektiv og brukervennlig kode. Jasna har en bachelorgrad i ingeniørfag med fordypning i informatikk.

Tech Lead