Vi vil gjerne bli kjent med deg! Ta kontakt med oss direkte eller send inn en henvendelse.


Kontaktskjema

Ledelse og administrasjon

Magnus Hauger

Magnus Hauger 

Magnus er daglig leder for byrået, og er en av gründerne av Semway. Han har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI Stavanger. Magnus mener at kombinasjonen av analytiske egenskaper og faglig kompetanse innen internettmarkedsføring er en suksessoppskrift for effektiv og målrettet markedsføring.

Daglig Leder | Partner

Ida Russell

Ida Russell 

Ida brenner for å utvikle mennesker og organisasjoner i endring. Hun har en bachelor i Internasjonal Markedsføring og ledelse fra Høyskolen Kristiania. Ida har til sammen 12 års erfaring fra medie-, event- og hotellbransjen innen endringsledelse, HR, økonomi og prosjektledelse.

HR- og Administrasjonsleder

Rådgivere

Christer Engh

Christer Engh 

Christer arbeider som salgsleder med daglig kundekontakt og leveranse, og er en av gründerne av Semway. Han har arbeidet med internettmarkedsføring siden 2005.

Salgsleder | Partner

Monica Sandorf

Monica Sandorf 

Monica har mange års erfaring fra servicebransjen og er målbevisst og resultatorientert. Hun jobber målrettet for å hjelpe kunden med å finne riktig strategi for sin internettsmarkedsføring. Som rådgiver brenner hun for å skape synlighet, optimal søkestrategi og en god brukeropplevelse.

Rådgiver | Partner

Eivind Børresen

Eivind Børresen 

Eivind har mange års byråerfaring som kreativ leder og konsulent, hvor han drev Børresen & Co Reklamebyrå i 15 år. Han er utdannet Art Director fra Westerdals, hvor han har spesialisert seg på bransjene eiendom og finans.

Rådgiver

Kaja Bergerud

Kaja Bergerud 

Kaja har en bachelorgrad i markedsføring og internasjonalisering fra Høyskolen Kristiania og lang erfaring med strategisk kommunikasjon og digital synlighet fra både kunde- og byråsiden. Hun har blant annet arbeidet med markedsføring og salg i utdanningsbransjen, med høyskolestudier i Norge og utlandet. Kaja er målbevisst og engasjerende, og brenner for at din bedrift skal oppleve suksess på internett.

Rådgiver | Partner

Kim Sagbakken

Kim Sagbakken 

Kim er lidenskapelig opptatt av å skape resultater og å gjøre kunden fornøyd. Med mange års erfaring fra servicebransjen vet han viktigheten av å være løsningsorientert. Som rådgiver jobber han målrettet for at din bedrift skal bli mer synlig på internett, på en lønnsom måte.

Rådgiver

Espen Olsen

Espen Olsen 

Espen er en engasjert rådgiver med passion for faget. Han brenner for teknisk krevende prosjekter, og sier aldri nei til en utfordring. Med lang bransjeerfaring sitter gode råd alltid løst.

Rådgiver

Prosjektledelse

Christina Nilsen

Christina Nilsen 

Som prosjektleder er Christina opptatt av god oppfølging og målbevisst planlegging. Med en bachelor i PR og kommunikasjon og MSc Marketing and Brand Management fra London, har hun stor interesse for digital kommunikasjon, markedsføring og merkevareledelse. Christina har erfaring innen fag som strategi, prosjektledelse og merkevarebygging.

Prosjektleder

Joakim Amundsen

Joakim Amundsen 

Joakim har befalsskoleutdannelse fra Hæren og en bachelorgrad i markedsføring med spesialisering i prosjektledelse fra BI. Med erfaring som senior markedskonsulent i et analyseselskap er han analytisk og grundig i sitt arbeid og har sin stolthet i å levere kun det beste til kundene.

Prosjektleder

Sindre Skarstein Fossmo

Sindre Skarstein Fossmo 

Sindre drives av å skape helhetlige og kreative løsninger innen digital markedsføring, med fokus på markedsstrategier med en rød tråd i alle kanaler. Som prosjektleder sørger han for en effektiv fremdrift i prosjektene og tett samarbeid mellom Byrået og kunden. Sindre har en bachelorgrad i Kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania.

Prosjektleder

Linda Sollien

Linda Sollien 

Linda er spesielt opptatt av god kommunikasjon og informasjonsflyt i alle prosesser, for å skape et godt og morsomt samarbeid - både for kunde og team. Hun har tidligere erfaring fra retail, innkjøp og produktutvikling, og har jobbet som prosjektleder med ansvar for flere store kunder og nettsideproduksjoner. Linda har en bachelorgrad i Innovasjon og forretningsutvikling fra Høyskolen Kristiania.

Prosessleder Design og Utvikling

Performance

Christopher Brekke

Christopher Brekke 

Christopher er en av gründerne av Semway og er i dag ansvarlig Google Søk og Display. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo, og har siden 2007 jobbet med internettmarkedsføring og søk. Christopher brenner for god annonsering som skaper resultater å være stolt av.

Leder Performance | Partner

Line Bakke

Line Bakke 

Line har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og sitter på en rekke sertifiseringer i faget. Hun engasjeres av spennende utfordringer som gir mulighet for testing og utvikling av nye retninger. Line er kreativ og nøye i sitt arbeid, hvor leveranser av høy kvalitet står i sentrum.

Koordinator Performance

Geir Nordheim Helstad

Geir Nordheim Helstad 

Geir fungerer som en viktig støttefunksjon for rådgivere og er opptatt av vekst og utvikling. Han har en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania. Geir bruker tall og analyser som grunnlag for resultatmåling og utforming av markedsstrategier.

Koordinator Performance

SEO & innhold

Marlon Matibag

Marlon Matibag 

Marlon er utdannet journalist fra University of Queensland, Australia. Han har jobbet i Oslo kommune som lærer/webredaktør, kommunikasjonsrådgiver ved Havarikommisjonen og journalist i NRK. I Semway jobber Marlon med SEO og innhold og er kjent for tett samarbeid med oppdragsgiver for å skape gode resultater.

Leder SEO & Innhold

Lindis Jørgensen

Lindis Jørgensen 

Lindis har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, samt et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff. Som innholdsprodusent brenner hun for å engasjere og informere leserne på nett, med et mål om å skape målbare og gode resultater for våre kunder.

Innholdsprodusent

Sara Myrvoll

Sara Myrvoll 

Sara er sulten på kunnskap og erfaringer, og er opptatt av leveranser med høy kvalitet. Hun har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og utviklet en sterk interesse for SEO og web-analyser gjennom studiet. Sara brenner for å øke den organiske synligheten for våre kunder i søkemotorene, på en kostnadseffektiv og strukturert måte.

SEO & Prosesspesialist

Sosiale medier

Sofie Oline Wilberg

Sofie Oline Wilberg 

Sofie har bred erfaring med markedsføring, kommunikasjon og TV-produksjon. Hun har fullført Ledelse av Film, TV og sceneproduksjon ved BI Oslo. Hun har også en bachelorgrad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen, samt fag innen journalistikk, nye medier og fotografi fra James Cook University i Australia. Som leder for sosiale medier er hun opptatt av å sikre riktig kommunikasjon på riktig plattform, til riktig tid.

Leder Sosiale Medier

Poneh Nematinia

Poneh Nematinia 

Poneh har bred erfaring innenfor PR og markedsføring. Hun har, i tillegg til en bachelorgrad i markedsføring med spesialisering innenfor PR fra Høyskolen Kristiania, flere års erfaring fra fashion- og retailbransjen. Poneh har tidligere jobbet med både norske og internasjonale merkevarer der hun har hatt ansvar for flere områder innenfor merkevarebygging, som innholdsproduksjon, strategi, e-commerce og sosiale medier. Som koordinator for sosiale medier er hun svært opptatt av at kundene kommuniserer riktig innhold, slik at de skal kunne oppnå best mulig resultater.

Koordinator Sosiale Medier

Design

Henrik Steen Karlsen

Henrik Steen Karlsen 

Henrik har fokus på at god visuell kommunikasjon skal fungere godt på alle flater, uavhengig av medium. Han har en bachelorgrad i Mediedesign fra Høgskolen i Gjøvik og en mastergrad i Graphic Branding and Identity fra University of the Arts i London. Han har lang erfaring som grafisk designer i reklamebyrå.

Seniordesigner

Julian Alberti

Julian Alberti 

Julian har utdanning i mediedesign ved Idefagskolen og macdesign ved Norges Kreative Fagskole. Han har lang erfaring fra reklamebransjen, der layout, design og prosjektledelse har stått i fokus. Julians styrker ligger i nøyaktighet og serviceinnstilling, noe som medfører at han ikke gir seg før både han selv og kunden er fornøyd.

Seniordesigner

Ingeborg Halset

Ingeborg Halset 

Med lidenskapelig interesse for form, farge og estetikk sørger Ingeborg for å skape tidsriktig og vakkert design. Ved siden av sin stilling som designer i Semway, studerer Ingeborg en bachelorgrad i grafisk design ved Westerdals Oslo ACT.

Designer

Elisabeth Broch Trondsen

Elisabeth Broch Trondsen 

Elisabeth er utdannet Web- og Interaksjonsdesigner ved Norges Kreative Høyskole, og har fagutdanning i grafisk design. Hun er en formsterk designer som har øye for detaljer og god komposisjon. "Design is thinking made visual". Elisabeth har et hjerte som slår ekstra for å skape en uslåelig brukeropplevelse.

Seniordesigner

Marte Fredriksen

Marte Fredriksen 

Marte har en bachelorgrad i grafisk design fra Høyskolen Kristiania hvor hun fullførte siste året sitt ved Griffith University i Australia. Ved siden av å være eventyrlysten og glad i å reise er hun opptatt av detaljert design med god komposisjon og kreative og innovative løsninger.

Designer

Christel Røshol

Christel Røshol 

Christel er utdannet Interaksjonsdesigner ved Universitetet i Oslo. Hun er spesielt opptatt av brukerorientert design, med hovedfokus på å lage nettsider som er enkle og intuitive å navigere, samtidig som de ivaretar både eierens og kundenes ønsker og behov.

Interaksjonsdesigner

Utvikling

Ole Fjærestad

Ole Fjærestad 

Ole har en brennende interesse for kode og er opptatt av at design og løsning gir en sterk og god brukeropplevelse. Han har en mastergrad i interaksjonsdesign og bachelorgrad i medieproduksjon fra NTNU Gjøvik. Universell utforming og mobile first-utvikling er to av mange fanesaker Ole brenner for.

Tech lead

Thomas Dufey

Thomas Dufey 

Thomas har en bachelor i interaksjonsdesign fra NITH og bred erfaring innen utvikling av nettsider på Wordpress plattform. Han er ivrig etter å lære seg ny teknologi og liker å hjelpe våre kunder med deres utfordringer. Thomas brenner for gode brukeropplevelser og intuitive nettsider.

Webutvikler | Front-end

Tim Eriksen

Tim Eriksen

Webutvikler