Kontakt oss

Vi vil gjerne bli kjent med deg! Ta kontakt med oss direkte eller send inn en henvendelse.


Kontaktskjema

Ansatte

Magnus Hauger

Magnus Hauger 

Magnus er daglig leder for byrået, og er en av gründerne av Semway. Han har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI Stavanger. Magnus mener at kombinasjonen av analytiske egenskaper og faglig kompetanse innen internettmarkedsføring er en suksessoppskrift for effektiv og målrettet markedsføring.

Daglig Leder | Partner

Christer Engh

Christer Engh 

Christer arbeider som salgsleder med daglig kundekontakt og leveranse, og er en av gründerne av Semway. Han har arbeidet med internettmarkedsføring siden 2005.

Salgsleder | Strategisk rådgiver

Monica Sandorf

Monica Sandorf 

Monica har mange års erfaring fra servicebransjen og er målbevisst og resultatorientert. Hun jobber målrettet for å hjelpe kunden med å finne riktig strategi for sin internettsmarkedsføring. Som rådgiver brenner hun for å skape synlighet, optimal søkestrategi og en god brukeropplevelse.

CCO | Strategisk rådgiver

Kaja Bergerud

Kaja Bergerud 

Kaja har en bachelorgrad i markedsføring og internasjonalisering fra Høyskolen Kristiania og lang erfaring med strategisk kommunikasjon og digital synlighet fra både kunde- og byråsiden. Hun har blant annet arbeidet med markedsføring og salg i utdanningsbransjen, med høyskolestudier i Norge og utlandet. Kaja er målbevisst og engasjerende, og brenner for at din bedrift skal oppleve suksess på internett.

Strategisk rådgiver

Geir Nordheim Helstad

Geir Nordheim Helstad 

Geir arbeider systematisk med analyser av kundereiser og budsjettforvaltning innen digital annonsering. Han er stor tilhenger av å bruke innsikt og analyse for å balansere vekten av kreative ideer og datadreven segmentering. Geir er entusiastisk og sprer alltid godt humør rundt seg - og er alltid ute etter å finne uoppdaget potensiale og utvikle nye digitale markedsstrategier.

Planner | Partner

Julia Haugland

Julia Haugland 

Med en bachelorgrad i Digital Markedsføring har Julia kunnskap rundt digitale strategier og kampanjeplanlegging, samt testing og optimalisering av annonser. Som Planner er hun målbevisst og resultatorientert, og er opptatt av å utvikle markedsstrategier basert på innsikt og analyse. Med lidenskap for faget holder hun seg alltid oppdatert på de nyeste trendene i bransjen, og er ikke redd for å teste ut nye muligheter som kan komme kunden til gode. Det er viktig for henne å være en god bidragsyter, både med ideer og innspill, samt et godt humør!

Planner

Lene Dalheim

Lene Dalheim 

Lene har en bachelorgrad i Digitalisering og Økonomi fra Høyskolen Kristiania, hvorav ett semester ved University of California, Berkeley. Hun har en sterk interesse og forståelse for økonomi og teknologi. Lene vil frem mot 2025 ta en mastergrad i Fintech for å videreutvikle sin kompetanse og styrke sine evner til å kombinere innovative teknologier med hennes økonomiske innsikt. Med hennes analytiske ferdigheter sikrer hun effektiv og nøyaktig håndtering av fakturering.

Fakturaansvarlig

Christina Nilsen

Christina Nilsen 

Som leveranseleder er Christina opptatt av nøye og god oppfølging i alle prosjekter Semway leverer. Hennes mål er å bidra til at leveranser fra Semway er av den beste kvalitet, og at vi leverer både til forventning og etter fremdrift som settes i samarbeid med kunder. Christina er opptatt av gode rutiner, kontinuerlig oppfølging, og optimalisering.

Leveranseleder

Sara Isabella Hauge Engesæth

Sara Isabella Hauge Engesæth 

Sara har en bachelorgrad i Kreativ Markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. Hun er dedikert til å sikre grundig oppfølging og kvalitet for å oppnå vellykkede resultater. Hun legger vekt på etablering av gode rutiner, kontinuerlig oppfølging og optimalisering for å levere innenfor avtalte tidsrammer og budsjett. Hun er kjent for sin strukturerte tilnærming og evne til å opprettholde fokus på detaljer, uten å miste helhetsperspektivet.

Prosjektkoordinator

Christopher Brekke

Christopher Brekke 

Christopher er en av gründerne av Semway og er i dag ansvarlig Google Søk og Display. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo, og har siden 2007 jobbet med internettmarkedsføring og søk. Christopher brenner for god annonsering som skaper resultater å være stolt av.

Leder Performance | Partner

Sofie Oline Wilberg

Sofie Oline Wilberg 

Sofie arbeider tett med de andre fagpersonene på performance hos oss, så vel som med kundene våre. Hun håndterer digital strategi, annonsering og målretting på sosiale plattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. I tillegg planlegger og gjennomfører hun ulike kurs og workshops for våre kunder. Disse omhandler alt fra best practice for drift av sosiale kanaler, til hvordan arbeide med annonseoppsett og målretting.

Leder Sosiale Medier

Line Bakke

Line Bakke 

Line har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og sitter på en rekke sertifiseringer i faget. Hun engasjeres av spennende utfordringer som gir mulighet for testing og utvikling av nye retninger. Line er kreativ og nøye i sitt arbeid, hvor leveranser av høy kvalitet står i sentrum.

Performance-spesialist

Lindis Jørgensen

Lindis Jørgensen 

Lindis har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, samt et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff. Som SEO-spesialist brenner hun for å skape god og bedre organisk synlighet for kundene våre i søkeresultatet.

SEO-spesialist

Fridtjof Hungnes

Fridtjof Hungnes 

Fridtjof har de siste fem årene før han begynte i Semway jobbet med og studert markedsføring i New York City, USA. Med en høy interesse for SEO faget, har han alltid et ønske om å skape mer og bedre synlighet for kunden. Fridtjof ønsker å gjøre kundereisen mer relevant og genuin igjennom digitale markedsstrategier.

SEO-spesialist

Elise Bøe

Elise Bøe 

Elise har en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring fra Handelshøyskolen BI, samt en MA Marketing Communications fra University of Westminster. Som Performance koordinator er hun opptatt av å skape imponerende og målbare resultater i form av suksessfulle og engasjerende annonser, og kampanjer, som gir verdi for kunden.

Performance koordinator

Eline Sevheim Enes

Eline Sevheim Enes 

Eline er utdannet digital markedsfører fra Westerdals Oslo ACT. Hun har også studert CSR i blant annet Buenos Aires og tror at merkevarer er viktige drivere for endring. I Semway jobber hun med strategi, konseptutvikling og produksjon av kreative konsepter og innhold for å skape levende merkevarer som blir husket. Hun har en fot i teknologien, men hjertet ligger i historiefortelling. Hun tror at holistisk og engasjerende historiefortelling på tvers av digitale flater og fagfelt, er det som får merkevaren til å virkelig skinne.

Kreatør

Ingrid Risan

Ingrid Risan 

Ingrid er prosjektleder og kanalekspert, med ekstra hjerte for organisk innhold på sosiale medier. I tillegg har hun faglig ansvar og er leder for innholdsproduksjons-teamet i Semway. Som prosjektleder jobber hun alltid for et godt samarbeid og god kommunikasjon på tvers av fagavdelingene i byrået og ut mot kunde. Hun mener at et godt arbeidsmiljø gir det beste utgangspunktet for samarbeid og en solid leveranse.

Prosjektleder

Thea Jusnes

Thea Jusnes 

Thea har utdanning innen digital markedsføring fra Gokstad Akademiet, og jobber som prosjektleder med kanalekspertise på SoMe, samt har ansvar for innovasjon. Hun utvikler og gjennomfører digitale strategier for våre kunder, og brenner for å jobbe innovativt og å kombinere fagavdelingene i byrået inn i prosjekter, for å sikre best mulig resultater for kundene våre. Thea jobber også med utvikling og videreutvikling av tjenester i Semway. Hun sier alltid til kundene at godt innhold er alfa omega for å lykkes i alle eide medier, og at mottaker alltid skal komme først. Kreativitet trumfer data.

Prosjektleder

Henrik Steen Karlsen

Henrik Steen Karlsen 

Henrik har fokus på at god visuell kommunikasjon skal fungere godt på alle flater, uavhengig av medium. Han har en bachelorgrad i Mediedesign fra Høgskolen i Gjøvik og en mastergrad i Graphic Branding and Identity fra University of the Arts i London. Han har lang erfaring som grafisk designer i reklamebyrå.

Senior Designer

Elisabeth Broch Trondsen

Elisabeth Broch Trondsen 

Ella er en formsterk designer som ikke lar det funksjonelle og visuelle gå på bekostning av hverandre. Med mange års erfaring som UX- og grafisk designer har hun opparbeidet seg en fyldig verktøykasse for en smidig og kreativ prosess. Gir alltid det lille ekstra og stortrives på både små og store prosjekter.

Senior Designer

Ragnhild Degvold

Ragnhild Degvold 

Ragnhild er en kreativ problemløser med hjerte for å skape meningsfylte brukeropplevelser, og sterke visuelle identiteter. Med utdanning innen Web- og Interaksjonsdesign samt Grafisk Design utfyller hun områdene godt for å være en del av hele prosessen fra A til Å.

Senior Designer

Jasna Misimovic

Jasna Misimovic 

Jasna brenner for utvikling og implementering av sofistikerte løsninger som forbedrer og øker verdien av tjenester. Hun er analytisk og grundig i sitt arbeid, og har sin stolthet i å skrive ren, effektiv og brukervennlig kode. Jasna har en bachelorgrad i ingeniørfag med fordypning i informatikk.

Tech Lead

Mazu

Mazu  

Mazu er en herlig Maltipoo som sørger for at det er god stemning og mye lek på kontoret. Han gir alltid kolleger og kunder den beste velkomst, og er tilgjengelig for kos når som helst.

Assisterende miljøarbeider

Vince

Vince  

Vince er en Rhodesian Ridgeback på 4 år. Han er en god lytter og bidrar sterkt til det sosiale på kontoret.

Miljøarbeider