Til bannerannonsering er det en selvfølge at man trenger bannere. Her kan våre designere bidra med skreddersydde digitale bannere som fungerer. Ut fra valgt kanal utformes det et sett med de dimensjonene som er nødvendig for å sikre en bred og god eksponering av kampanjen.

Bannerutforming

Bannerannonsering var en av de første formene for markedsføring på internett og mye har skjedd de siste årene i forhold til målretting og målbarhet. Det stilles større krav utforming av bannere. Bannerannonsen skal vekke oppmerksomhet, være informativ og ikke minst føles relevant for målgruppen den vises for.

Design av digitale bannere er en av tjenestene vi i Semway har levert siden oppstarten og erfaringsgrunnlaget for å kunne si hvilke typer bannere som fungerer er solid. Utformingen av disse små firkantede annonsene viser seg å være en større utfordring enn de fleste tenker og det er sjelden det holder med et flott design.

Bannerdimensjoner

Størrelsene på disse bannerne varierer mye i forhold til hvilke flater en ønsker å markedsføre seg. Det kan variere fra meget store bannere som enten er i toppen eller på siden av nettstedene, eller mindre kvadratiske annonser som står innimellom artikler og annen tekst.

Den viktigste jobben en gjør er å bestemme seg for hvilken målgruppe denne annonseringen skal nå, hvilke nettsider de besøker og deretter se på hvilke størrelser disse nettstedene tilbyr annonsører. Deretter utformes alle eller de aktuelle formatene slik at en kan vise seg på flere enn en flate om gangen.

Er kampanjen stor kan en også utforme flere ulike bannersett med ulikt budskap for A/B testing eller for å veksle mellom uttrykkene som målgruppene eksponeres for.

 

Trenger du hjelp med innholdsproduksjon?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!