Utvikling og drift av nettsider

Få et tilbud

Nettsider er den mest naturlige tilstedeværelsen for bedrifter på nettet. Det er derfor helt avgjørende i kommunikasjonen med den moderne kunden at nettsider presterer godt, skaper merkekjennskap og bidrar til konverteringer for bedriften din.

Av-og-til

Ghilardi + Hellsten arkitekter

Cowi

Nettsider utviklet for din bedrift

Vår oppgave er å levere digitale løsninger som passer til bedriftens verdier og profil med en god brukeropplevelse og sterk visuell identitet. Basert på innsikt om brukerne, målgruppen og konkurrenter, utformer vi nettsider som skal gi et godt etterlatt inntrykk, har konkurransekraft og målbare resultater. Dette gjorde vi blant annet sammen med Av-og-til da de hadde behov for en nettside som var i tråd med deres moderne profil. Helt fra oppstart har vi hatt fokus på akkurat dette, og har fylt kontorlokalene våre med kreative, smarte og nytenkende hoder som alle jobber for å levere unike løsninger – hver gang.

Vi har spesialisert oss på å utvikle nettsider med WordPress, et fleksibelt, brukervennlig og utbredt publiseringsverktøy med mulighet for store tilpasninger. Men selv om vi ofte bruker WordPress, har vi også kompetansen med andre løsninger.

Vårt fokus er å bygge fremtidssikre nettsider og nettbutikker med tanke på design, sikkerhet og ytelse, samtidig som de er enkle å administrere for deg og dine ansatte. Dette gir ikke bare verdi for våre kunder, men tjener også oss godt ved at vi kan opprettholde et lengre kundeforhold.

For å kunne gi et godt bilde av mulighetene som finnes og hva det vil gi din bedrift, starter vi alltid med en uforpliktende behovsavklaring. Møtet har som mål å sette rammer for tid, funksjoner og design. Fagspesialister innen design, utvikling og SEO involveres tidlig i prosessen for å kunne skape kreative og innovative løsninger. De aller beste resultatene kommer av godt samspill mellom deg og oss, gjennom hele prosessen.

Skreddersydd og tilpasset

I tillegg til å levere store og små «skreddersydde» nettsteder og alt imellom, kan vi også levere enkeltsider, digitale løsninger og moduler, deriblant:

  • Semway Smart Web, en «ferdig» nettside for mindre bedrifter til en lavere kostnad og kort leveringstid.
  • Boligvelger, en interaktiv boligvelger for boligprosjekter og eiendomsutviklere, integrert mot meglersystemene Webmegler/Next.
  • Kampanjesider og landingssider, til produktlanseringer, salgskampanjer eller en spesiell begivenhet.
  • Egenutviklet Cookiepanel, for kontroll av informasjonskapsler på nettsiden i forbindelse med GDPR.

Drift og videreutvikling

En nettside er aldri ferdig og bør alltid vedlikeholdes og videreutvikles. Endringer innen SEO krever jevnlig analyse og tilpasning for å sikre at nettsiden din holder seg relevant og synlig. Betalt annonsering krever overvåkning og justering for å maksimere avkastningen og effektiviteten på trafikken som kommer inn til nettsiden. I tillegg er det alltid tilpasninger en kan gjøre med tanke på design, UX, CRO og endringer i teknologi og brukervaner.

Ved å kontinuerlig videreutvikle nettsiden kan vi utnytte ny teknologi, tilpasse oss skiftende behov og forbedre brukeropplevelsen.

I tillegg er det viktig at nettsider er sikre for brukere som går inn. Hos oss får du rask oppfølging med skreddersydde drift- og vedlikeholdsavtaler. De viktigste områdene vi legger vekt på her, er:

  • Sikkerhet: Vi arbeider aktivt for å hindre angrep og beskytte nettsiden mot potensielle trusler.
  • Oppdateringer: Vi gjør sikre oppdateringer for å sikre at du ikke mister viktige funksjoner i prosessen.
  • Overvåkning: Vi overvåker nettstedet for å minimere nedetid og sikre at det alltid er tilgjengelig for brukerne.
  • Brukerstøtte: Vi gir støtte for oppdatering av innhold og design, slik at du kan tilpasse nettstedet etter dine behov.
Har din bedrift behov for en ny nettside?
Har din bedrift behov for en ny nettside?