Webanalyse er noe av det viktigste en bedrift som markedsfører seg på internett kan gjøre. Gjennom webanalyse samles en enorm mengde statistikker og data. Med webanalyse kan Semway hjelpe din bedrift å finne de dataene som er verdt å følge. De gode tipsene og rådene får du fra oss.

Hvorfor webanalyse?

Webanalyse er noe av det viktigste du gjør på nett. Når det kommer til markedsføring på internett kan alt måles, og dette burde du også gjøre.

Det finnes en rekke ulike verktøy til webanalyse, og mange er også gratis. Vi i Semway bruker Google Analytics for oss selv og våre kunder. Det finnes det flere gode grunner til og tre av de viktigste er:

  1. Google Analytics er gratis.
  2. Google Analytics har alle funksjonene som må til for å gjøre en grundig webanalyse.
  3. Google Analytics er veldig godt integrert med de andre tjenestene fra Google, som f.eks. Google AdWords.

Nyttige statistikker

Hvor kommer de besøkende fra, hva gjør de på nettsiden din og hvor er det de faller fra? Det er bare noen av spørsmålene vi kan besvare med webanalyse. Webanalyse gir oss muligheten til å måle hva som fungerer og hva som ikke fungerer. På denne måten kan vi levere dokumenterbare resultater i internettmarkedsføring på en helt annen måte enn i de fleste andre kanaler. Når webanalysen er gjort, videreutvikler vi det som gir ønsket effekt og dropper det som ikke virker. En enkel filosofi som er uhyre effektiv når det blir brukt riktig.

Semway har eksperter innen fagområdet med lang erfaring. Vi vet hva vi skal se etter og hvilke tiltak som bør settes til live for å oppnå ønskede mål. Dette sikrer at din markedsføring på internett er god og effektiv.

Kom i gang!

Semway har ekspertise innen markedsføring på internett. Herunder også webanalyse.

 

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre rådgivere?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!