For veldig mange potensielle kunder er nettsider førsteinntrykket av bedriften. Nettsider oppleves derfor som et ansikt utad og må gjenspeile bedriftens øvrige profil. Dersom førsteinntrykket ikke er bra, er vi alle kjent med hvor vanskelig det kan være å rette opp!

Nettsider

En nettside er en forutsetning for å lykkes på Internett. Det er mange kanaler man kan gjennomføre aktiviteter i uten at man er avhengig av en egen nettside, men som bedrift er det en nødvendighet med funksjonelle og gode nettsider. Annonser, søk og andre markedsaktiviteter fører som regel til et besøk på nettsiden din. I så måte må nettsiden også holde det markedsføringen lover. Hvis en annonse lover en serviceorientert og moderne bedrift, hjelper det lite om nettsiden er utdatert og vanskelig å navigere på.

Se på din nettside som en butikk på Internett. Uavhengig av hva din bedrift selger eller kommuniserer, er nettsiden den mest naturlige tilstedeværelsen på Internett.

Hva kan Semway gjøre for din bedrift?

Semway sin oppgave er å levere nettsider som er i henhold til bedriftens profil og verdier. Opplevelsen man får ved å besøke et nettsted og inntrykkene det gir, dreier seg om det visuelle. Brukervennlighet dreier seg om funksjonaliteten på nettsiden. Å få design til å fungere med funksjonalitet er svært viktig. Enda viktigere er det å ikke glemme det tekniske perspektivet. En lekker og funksjonell nettside er av liten verdi dersom den ikke får besøk. Det er derfor svært viktig å ivareta søkemotorene med SEO. Semways erfaring fra søk, webanalyse og optimalisering gjør at vi kan løse de fleste prosjekter innen nettsider. Vi tenker helhetlig gjennom hele nettsideprosessen.

WordPress

Valg av CMS er ofte avhengig av hva slags nettsideløsning du har, og hvilke behov som følger med løsningen. Det finnes mange ulike publiseringsløsninger, og de er gode på forskjellige ting.

WordPress er en plattform som de fleste kan mestre med minimal opplæring, og er en av CMS-ene som kan bygges ut i det uendelige med utvidelser og spesialtilpasninger. WordPress er teknisk sett en meget god løsning med gode tilpasningsmuligheter.

Hvorfor velge WordPress?

WordPress er en av de mest brukte publiseringsverktøyene i verden, og blir også brukt av mange norske selskaper. Det er et verktøy som selv den uerfarne webredaktør kan mestre på kort tid, og krever ikke den samme tekniske innsikten mange andre verktøy krever.

Det koster ingenting å bruke WordPress. Det er ingen lisenskostnader knyttet til brukere eller publiseringsverktøyet i sin helhet. Det er i tillegg enkelt å oppgradere til siste versjon av WordPress. Dette sørger for at du til enhver tid kan ha siste versjon uten å tenke på løpende kostnader og dyre oppgraderinger i framtiden.

Siden det er «open source» vil du også ha tilgang til en rekke tilleggsfunksjoner til din nettside. Det være seg enkle utvidelser eller spesielt tilpassede funksjoner som du ønsker på din nettside. Det lages kontinuerlig slike utvidelser, og det sikrer at du alltid vil kunne holde siden din oppdatert og tilpasset dine behov.

Noe av det viktigste med en nettside er at den er søkbar, og at dine kunder finner fram til den.

Mange bruker mobile enheter når de er på internett og vi ser en stadig økende trend på nettopp dette. Vi ser på det som en forutsetning at din nettside fungerer på kryss av plattformer som mobil og nettbrett. Det skal være tilgjengelig for alle som er innom, enten de står på ski i alpene eller sitter i solveggen med nettbrettet sitt. Med WordPress er det enkelt å tilpasse sidene slik at de ser like fine ut på en mobil som på en bærbar pc eller stor PC-skjerm.

 

Har du behov for ny nettside?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi
kontakt for en uforpliktende prat!