Når en nettside er lansert har moroa så vidt begynt. Kontinuerlig utvikling av nettsidens innhold og funksjoner er viktig for å være oppdatert, relevant og i forkant av utviklingen. Like så viktig er det at plattformen er sikker, holdes oppdatert og at en følger med på hva som skjer «bak fasaden».

Flere muligheter

Alle nettsider vi lager er ved overlevering i kundens eierskap. Semway ønsker selvfølgelig å bistå på veien videre, men du velger selv om – og i hvilken grad – du ønsker vi skal bistå med drift av din nye nettside. Vi kan også hjelpe med drift av din allerede eksisterende nettside, det er bare å ta kontakt for å se på mulighetene som finnes.

Et minimum en bør passe på er å holde siden like velfungerende i tiden fremover som den er ved lansering. Om man ikke passer på å oppdatere WordPress og utvidelser (plugins) man har tatt i bruk, kan man være uheldig og bli offer for dataangrep gjennom nylig oppdagede sikkerhetshull i løsningen sin. WordPress er i seg selv svært sikkert, men selv nettsider «sikre som banken» kan bli utsatt for sofistikerte angrep som kan bryte igjennom utdatert kode. Teknologien bever seg raskt – og nettsider er intet unntak.

Behovsavklart

Som et minimum bistår Semway med oppdatering av WordPress og utvidelser (plugins), og følger med når det kommer kritiske sikkerhetsoppdateringer. Vi følger også daglig med på det som skjer med WordPress og vil iverksette tiltak tidlig for å forhindre at din nettside blir berørt. I tillegg settes det opp en daglig backup av nettsidens database på en annen lokasjon enn der nettsiden befinner seg.

Dersom det er behov for endringer utover nødvendige oppdateringer, er det mulig å skreddersy en utvidet drift- og vedlikeholdsavtale. En slik tjeneste dreier seg om at vi i Semway også hjelper med den ‘daglige driften’. Dette er for arbeid som typisk innebærer oppdatering av forsidebilde, endring av tekster, eller legge opp nytt innhold på siden. En slik avtale skreddersys i forhold til kundens behov.

Avansert overvåkning

Om det er behov for en mer aktiv overvåkning av nettsiden, tilbyr vi også flere løsninger for dette. Her ser vi på hva slags oppsett og plattform nettsiden har og mulighetene basert på dette. Det kan eksempelvis være full overvåkning med alarmer direkte til utviklere om nettsiden går ned, eller om man møter på andre problemer som hindrer normal drift. Her tar Semway fortløpende stilling til alle sikkerhetsmeldinger som kommer inn og agerer deretter.

 

Ønsker du et pristilbud for din bedrift?

Vi skreddersyr pakker for hver enkelt bedrift.
Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!