Nettsider

En nettside er en forutsetning for å lykkes på internett. Som bedrift er det en nødvendighet med funksjonelle og gode nettsider som skaper konverteringer.


En nettside er en forutsetning for å lykkes på internett. Som bedrift er det en nødvendighet med funksjonelle og gode nettsider som skaper konverteringer. En bedrifts nettside er for mange ofte førsteinntrykket av bedriften. Nettsiden fungerer da som bedriftens ansikt utad. Vi er alle kjent med hvor vanskelig det kan være å rette opp et førsteinntrykk dersom det ikke er treffer første gang.

Hvorfor nettsider?

En nettside er en forutsetning for å lykkes på internett. Det finnes mange kanaler å gjennomføre aktiviteter på som er uavhengig av en egen nettside, men som en bedrift er det viktig og nødvendig med en funksjonell og god nettside. Søk, annonser og andre markedsaktiviteter fører som regel til et besøk på nettsiden din. I så måte er det viktig at nettsiden holder det markedsføringen lover, og vi i Semway hjelper deg med dette.

Hva kan Semway hjelpe med?

Vår oppgave er å levere nettsider som er i henhold til bedriftens profil og verdier. Semways erfaring fra webanalyse, søk og optimalisering gjør at vi kan løse de fleste prosjekter innen nettsider. Vi tenker helhetlig gjennom hele nettsideprosessen og har fokus på god brukeropplevelse for dine besøkende.

Noen områder vi jobber mye med:

 

Har du behov for ny nettside?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi
kontakt for en uforpliktende prat!