Semway Vest– et datadrevet markedsføringsbyrå i Bergen

Semway er et av Norges fremste performancebyråer med base i Oslo og nå også Bergen. Med kontoret i Bergen gjør vi oss mer tilgjengelige for kunder på Vestlandet.

Ta kontakt om du ønsker en vurdering av deres digitale tilstedeværelse, på christer@semway.no.

Digitale markedsføringstjenester for bedrifter på Vestlandet

  • Vi utvider med et nytt kontor på Vestlandet. Behovet og ønsket om å digitalisere seg har vokst betydelig den siste tiden, og vi i Semway opplever en stor etterspørsel på Vestlandet og spesielt i Bergen.
  • For gode og velfungerende samarbeid er det hensiktsmessig å komme nærmere kundene våre, slik at vi kan hjelpe de med alt de trenger – der de er.
  • Opp igjennom årene har vi jobbet med en portefølje med stor spredning; store børsnoterte selskaper, større organisasjoner, små og mellomstore bedrifter i ulike nisjemarkeder.
  • Bransje og størrelse spiller liten rolle – vi fokuserer heller på spisskompetanse innen målgrupper, kanalmikser og kundereiser som er effektive og skaper konverteringer for våre kunder!
Innsiden av media city
Kontorlokalene våre i Media City setter oss nærme flere kjente aktører i den norske medieindustrien.

Vi hjelper deg med digital markedsføring

Vi er et datadrevet byrå med spesialkompetanse innen performance marketing. I praksis betyr det vi skaper gode målbare resultater for våre kunder.

Viktigheten av å sette seg inn i kundens bransje og nåsituasjon er derfor blitt en helt essensiell del av oppstartsfasen i et kundeforhold.

Ved å ha en tilnærming som er mer skreddersydd hver enkelt kunde og deres nå-situasjon, har vi allerede flere fornøyde kunder som holder til utenfor hovedstaden.

Semway har et mål om å være Norges ledende performance byrå, og med et fokus på digital markedsføring og høyt faglig nivå innenfor performance markedsføringsosiale medierSEO, nettsiderdesign og utvikling. Der alle teamene består både av analytiske og kreative hoder, klarer vi å skape gode resultater for kundene våre.

Ta kontakt og avtal et uforpliktende møte med oss!