Vi vil gjerne bli kjent med deg! Ta kontakt med oss direkte eller send inn en henvendelse.


Kontaktskjema

Ansatte

Magnus Hauger

Magnus Hauger 

Magnus er daglig leder for byrået, og er en av gründerne av Semway. Han har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI Stavanger. Magnus mener at kombinasjonen av analytiske egenskaper og faglig kompetanse innen internettmarkedsføring er en suksessoppskrift for effektiv og målrettet markedsføring.

Daglig Leder | Partner

Christer Engh

Christer Engh 

Christer arbeider som salgsleder med daglig kundekontakt og leveranse, og er en av gründerne av Semway. Han har arbeidet med internettmarkedsføring siden 2005.

Salgsleder | Strategisk rådgiver

Kaja Bergerud

Kaja Bergerud 

Kaja har en bachelorgrad i markedsføring og internasjonalisering fra Høyskolen Kristiania og lang erfaring med strategisk kommunikasjon og digital synlighet fra både kunde- og byråsiden. Hun har blant annet arbeidet med markedsføring og salg i utdanningsbransjen, med høyskolestudier i Norge og utlandet. Kaja er målbevisst og engasjerende, og brenner for at din bedrift skal oppleve suksess på internett.

Strategisk rådgiver

Therese Johansen

Therese Johansen 

Som Markedskoordinator er Therese opptatt av å jobbe tett med kunde for å finne de beste løsningene. Med et skarpt og strukturert blikk bidrar hun til effektive prosesser hele veien. Therese kommer tidligere fra kundesiden og har med seg en bachelorgrad i Kreativ Markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania.

Markedskoordinator

Lene Dalheim

Lene Dalheim 

Lene har en bachelorgrad i digitalisering og økonomi fra Høyskolen Kristiania, hvorav ett semester ved University of California, Berkeley. Hun har en sterk interesse og forståelse for økonomi og teknologi. Lene vil frem mot 2025 ta en mastergrad i IT-ledelse for å videreutvikle sin kompetanse og styrke sine evner til å kombinere innovative teknologier med hennes økonomiske innsikt. Med hennes analytiske ferdigheter sikrer hun effektiv og nøyaktig håndtering av fakturering.

Fakturaansvarlig

Christina Nilsen

Christina Nilsen 

Som leveranseleder er Christina opptatt av nøye og god oppfølging i alle prosjekter Semway leverer. Hennes mål er å bidra til at leveranser fra Semway er av den beste kvalitet, og at vi leverer både til forventning og etter fremdrift som settes i samarbeid med kunder. Christina er opptatt av gode rutiner, kontinuerlig oppfølging, og optimalisering.

Leveranseleder

Sara Isabella Hauge Engesæth

Sara Isabella Hauge Engesæth 

Sara har en bachelorgrad i Kreativ Markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. Hun er dedikert til å sikre grundig oppfølging og kvalitet for å oppnå vellykkede resultater. Hun legger vekt på etablering av gode rutiner, kontinuerlig oppfølging og optimalisering for å levere innenfor avtalte tidsrammer og budsjett. Hun er kjent for sin strukturerte tilnærming og evne til å opprettholde fokus på detaljer, uten å miste helhetsperspektivet.

Prosjektkoordinator

Christopher Brekke

Christopher Brekke 

Christopher er en av gründerne av Semway og er i dag ansvarlig Google Søk og Display. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo, og har siden 2007 jobbet med internettmarkedsføring og søk. Christopher brenner for god annonsering som skaper resultater å være stolt av.

Leder Performance | Partner

Mari Nymoen

Mari Nymoen 

Mari har en bachelorgrad i Fornybar Energi fra NMBU og fagskoleutdanning fra Noroff innen digital markedsføring. Hun ser på hver utfordring som en mulighet, og hennes analytiske tilnærming og lidenskap for konstant læring gjør Mari til en resultatorientert markedsfører.

Performance-spesialist

Sofie Oline Wilberg

Sofie Oline Wilberg 

Sofie arbeider tett med de andre fagpersonene på performance hos oss, så vel som med kundene våre. Hun håndterer digital strategi, annonsering og målretting på sosiale plattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. I tillegg planlegger og gjennomfører hun ulike kurs og workshops for våre kunder. Disse omhandler alt fra best practice for drift av sosiale kanaler, til hvordan arbeide med annonseoppsett og målretting.

Leder Sosiale Medier (I foreldrepermisjon)

Line Bakke

Line Bakke 

Line har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og sitter på en rekke sertifiseringer i faget. Hun engasjeres av spennende utfordringer som gir mulighet for testing og utvikling av nye retninger. Line er kreativ og nøye i sitt arbeid, hvor leveranser av høy kvalitet står i sentrum.

Performance-spesialist

Lindis Jørgensen

Lindis Jørgensen 

Lindis har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, samt et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff. Som SEO-spesialist brenner hun for å skape god og bedre organisk synlighet for kundene våre i søkeresultatet.

SEO-spesialist

Fridtjof Bache Hungnes

Fridtjof Bache Hungnes 

Fridtjof jobbet med og studerte markedsføring i New York City, USA, i fem år før han flyttet tilbake til Norge. Med en høy interesse for SEO faget, har han alltid et ønske om å skape mer og bedre synlighet for kunden. Fridtjof ønsker å gjøre kundereisen mer relevant og genuin igjennom digitale markedsstrategier.

SEO-spesialist

Elise Bøe

Elise Bøe 

Elise er prosjektleder som drives av å skape resultater for våre kunder på digitale flater. Med bakgrunn fra betalt annonsering på Meta og Google, og organisk innhold på sosiale medier, samt analyse og evaluering har hun god forståelse av hva som må til for å sikre gode leveranser. Som prosjektleder bidrar hun til å skape godt samarbeid på tvers av fagavdelingene, har en innovativ tankegang og sørger for god kommunikasjon ut mot kunde.

Prosjektleder

Siri Linn Nøstebøen

Siri Linn Nøstebøen 

Siri er innholdsprodusent for organisk innhold på SoMe med stor lidenskap for kreativitet og lyd til kommersiell bruk. Hun har fagutdanning fra Høyskolen Kristiania og bachelor fra Solent University i Southampton. Som innholdsprodusent er hun opptatt av å finne riktig tone of voice for kunden, skape kanaltilpasset innhold og oppnå gode resultater. Siri er tilpasningsdyktig og jobber alltid for at kunden skal skal bli fornøyd.

Innholdsprodusent

Eline Sevheim Enes

Eline Sevheim Enes 

Eline er utdannet digital markedsfører fra Westerdals Oslo ACT. Hun har også studert CSR i blant annet Buenos Aires og tror at merkevarer er viktige drivere for endring. I Semway jobber hun med strategi, konseptutvikling og produksjon av kreative konsepter og innhold for å skape levende merkevarer som blir husket. Hun har en fot i teknologien, men hjertet ligger i historiefortelling. Hun tror at holistisk og engasjerende historiefortelling på tvers av digitale flater og fagfelt, er det som får merkevaren til å virkelig skinne.

Kreatør

Ingrid Risan

Ingrid Risan 

Ingrid er prosjektleder og kanalekspert, med ekstra hjerte for organisk innhold på sosiale medier. I tillegg har hun faglig ansvar og er leder for innholdsproduksjons-teamet i Semway. Som prosjektleder jobber hun alltid for et godt samarbeid og god kommunikasjon på tvers av fagavdelingene i byrået og ut mot kunde. Hun mener at et godt arbeidsmiljø gir det beste utgangspunktet for samarbeid og en solid leveranse.

Prosjektleder

Henrik Steen Karlsen

Henrik Steen Karlsen 

Henrik har fokus på at god visuell kommunikasjon skal fungere godt på alle flater, uavhengig av medium. Han har en bachelorgrad i Mediedesign fra Høgskolen i Gjøvik og en mastergrad i Graphic Branding and Identity fra University of the Arts i London. Han har lang erfaring som grafisk designer i reklamebyrå.

Senior Designer

Elisabeth Broch Trondsen

Elisabeth Broch Trondsen 

Ella er en formsterk designer som ikke lar det funksjonelle og visuelle gå på bekostning av hverandre. Med mange års erfaring som UX- og grafisk designer har hun opparbeidet seg en fyldig verktøykasse for en smidig og kreativ prosess. Gir alltid det lille ekstra og stortrives på både små og store prosjekter.

Senior Designer

Ragnhild Degvold

Ragnhild Degvold 

Ragnhild er en kreativ problemløser med hjerte for å skape meningsfylte brukeropplevelser, og sterke visuelle identiteter. Med utdanning innen Web- og Interaksjonsdesign samt Grafisk Design utfyller hun områdene godt for å være en del av hele prosessen fra A til Å.

Senior Designer

Jasna Misimovic

Jasna Misimovic 

Jasna brenner for utvikling og implementering av sofistikerte løsninger som forbedrer og øker verdien av tjenester. Hun er analytisk og grundig i sitt arbeid, og har sin stolthet i å skrive ren, effektiv og brukervennlig kode. Jasna har en bachelorgrad i ingeniørfag med fordypning i informatikk.

Tech Lead

Mazu

Mazu  

Mazu er en herlig Maltipoo som sørger for at det er god stemning og mye lek på kontoret. Han gir alltid kolleger og kunder den beste velkomst, og er tilgjengelig for kos når som helst.

Assisterende miljøarbeider

Vince

Vince  

Vince er en Rhodesian Ridgeback på 4 år. Han er en god lytter og bidrar sterkt til det sosiale på kontoret.

Miljøarbeider