Publisert

Vi er en del av juryen i INMA Performance Award 2021

Livet i Semway

Semway kontor
For andre år på rad er Semway representert i juryeringen for INMAs Performance Award, og vi gleder oss til å se de beste casene fra en hel bransje samlet!
Christopher Brekke Bilde

Christopher Brekke
COO | Co-founder


Hva er INMA sin Performance Award?

For det tiende året på rad arrangerer INMA Performance Award der dokumenterte resultater står i fokus. Tydelig definerte målsettinger og oppnåelse av disse gjennom godt håndverk er sentralt for alle som jobber med «Performance Marketing». Tilsvarende kåres vinnere i ulike kategorier basert på nettopp dette, måloppnåelse og tydelig definerte målsetninger. Performance Award er en konkurranse der selv de minste jobbene har like gode vinnersjanser som de største, og er dermed en konkurranse godt egnet for både byråer og annonsører uavhengig av størrelse.

Inma Performance Award Semway Jury

Hvorfor er den viktig?

Dette er en konkurranse der størrelse ikke nødvendigvis er et fortrinn. Det gjelder både for byråer så vel som kunder, og åpner dermed for flere gode caser som ellers ikke ville nådd frem eller opp i en slik konkurranse.

Med fokus på målbare resultater og utnyttelse av budsjett treffer vilkårene for evaluering av arbeider i denne konkurransen kjernen i «Performance Marketing». Med et bredt spekter innenfor kategoriene er det åpent for både online og offline, så vel lojalitet og samfunnsnyttige arbeider. Det er med andre ord en konkurranse der de fleste arbeider inne Performance Marketing burde kunne stille godt.

Vi er stolte av å delta i juryen!

Ta en kaffe med oss og finn ut hva vi kan gjøre for deg og din bedrift!