Publisert

Semway Vest – Performance marketing til Bergen

Livet i Semway

Bryggen i bergen. Svart hvitt.

Semway åpner nytt kontor på Vestlandet – med base i Bergen sentrum.

Med en fartstid på over 10 år utvider vi med et nytt kontor på Vestlandet. Behovet og ønsket om å digitalisere seg har vokst betydelig den siste tiden, og vi i Semway opplever en stor etterspørsel på Vestlandet og spesielt i Bergen.

For gode og velfungerende samarbeid er det viktig å være nære kundene våre og vi åpner derfor et kontor i Bergen. Det vil derfor være hensiktsmessig å komme nærmere kundene våre, slik at vi kan hjelpe de med alt de trenger – der de er.

Fokus på spisskompetanse

Semway er et datadrevet byrå med spesialkompetanse innen performance marketing. I praksis betyr det vi skaper gode målbare resultater for våre kunder. Gode resultater for våre kunder i kombinasjon med god oppfølging skaper tilfredshet, det har vi blant annet dokumentert ved å vinne Årets Byrå 2018 etterfulgt av andreplasser i 2019 og 2020.

Semway Vest åpner kontorlokaler på Media City, sentralt i Bergen sentrum i løpet av oktober 2020. Opp igjennom årene har vi jobbet med en portefølje med stor spredning; store børsnoterte selskaper, større organisasjoner, små og mellomstore bedrifter i ulike nisjemarkeder. Bransje og størrelse spiller liten rolle – vi fokuserer heller på spisskompetanse innen målgrupper, kanalmikser og kundereiser som er effektive og skaper konverteringer for våre kunder!

«Jeg tror endringene som har skjedd i verden den siste tiden har satt i gang en trigger hos mange bedrifter. Trygghet er en stor og viktig del av on-boardingen av våre kunder. Hver enkelt kunde/bedrift er unik, vi sørger for en solid innsikts- og utsiktsfase for å bli godt kjent med utfordringer og muligheter. Da kan vi legge en strategi som er skreddersydd til hver enkelt bedrift.»

– Geir Nordheim Helstad, Planner og Partner i Semway

Ansatte i Semway i samtale

Viktigheten av å sette seg inn i kundens bransje og nåsituasjon er derfor blitt en helt essensiell del av oppstartsfasen i et kundeforhold. Ved å ha en tilnærming som er mer skreddersydd hver enkelt kunde og deres nå-situasjon, har vi allerede flere fornøyde kunder som holder til utenfor hovedstaden. Semway har et mål om å være Norges ledende performance byrå, og med et fokus på digital markedsføring og høyt faglig nivå innenfor performance markedsføring, sosiale medier, SEO, nettsider, design og utvikling. Der alle teamene består både av analytiske og kreative hoder, klarer vi å skape gode resultater for kundene våre.

«Etter at vi fikk nye nettsider og annonsering fra Semway har vi aldri hatt mer å gjøre. Vi er veldig fornøyd med utviklingen og teamet i Semway.»

– Jan Erik Skaar, Daglig leder Herjedalskjøkken.

 

Vi ser store muligheter for å kartlegge kundereisen og forbedre den digitalt. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker et uforpliktende møte eller en prat.