Publisert

Med ny profil i sentrum!

Livet i Semway

Designere i Semway

Velkommen til nye Semway. Ny adresse og nytt utseende. Etter flere år i skogkanten har vi valgt å flytte til sentrum, nærmere bestemt Rosenkrantz’ gate 16. Vi trives allerede i gryta, og håper både kunder og samarbeidspartnere setter like mye pris på både ny beliggenhet og nye lokaler som det vi gjør.

Velkommen til den andre siden

De nye lokalene er signert byråleder Ida Thue Stokstad, som med stødig hånd har styrt skuta fra Olaf Helsets vei til Rosenkrantz’ gate og fått på plass en fantastisk destinasjon for både ansatte og kunder.

Utenfra og inn

Med oss på flyttelasset ned til byen har vi også en ny visuell profil som vi har jobbet med i snart ett år! Vi har samarbeidet med de flinke folka i Neue, og det er de som har utarbeidet en ny visuell identitet for oss. Det var både litt skummelt og spennende å sette bort en slik jobb til et annet designbyrå. Men samtidig var det viktig at noen kunne se oss med nye øyne og på den måten utvikle en visuell profil som virkelig viser hvem vi er. Vi er rådgivere som finner dine beste sider og hjelper kundene å oppdage dem. For å kjenne bedriften inn og ut må vi forstå begge sider.

Du kjenner trolig den ene siden, men hva med den andre? Vi vet ikke før vi selv har sett. Og det gjør vi. Alltid!

Vi er strålende fornøyd med vårt nye utseende og denne websiden er et av de første elementene i ny profil. I løpet av de nærmeste ukene skal vi fremstå i helt ny drakt.