Publisert

Vi er nominert til Årets Byrå

Livet i Semway

Semway ansatte i møte

Semway ble kåret til Årets Byrå i Performanceklassen i 2018! Og jammen er vi nominert igjen i 2019 som en av tre i klassen. Det er vi veldig stolte av!

Kåringer er gjevt, det er ikke til å komme utenom. Men det at Årets Byrå er en kåring basert på en kundetilfredshetsundersøkelse gjør at undersøkelsen betyr spesielt mye – både i bransjen og for oss. Vi i Semway er veldig ydmyke og inneforstått med at vi ikke er noe uten våre kunder og vi legger derfor vår arbeidsstolthet i at de alltid skal være fornøyde.

I et marked der nyhetene kommer like fort som togene i Tokyo, teknologien alltid er ny, mulighetene er enorme og kundene stadig blir mer kvalifiserte, er det krevende å være i forkant og sørge for gode resultater og fornøyde kunder. Vi mener at god forståelse for våre kunders behov, god kommunikasjon, kunnskapsdeling, liten friksjon i leveranser og gode resultater er viktige grunner til at våre kunder er fornøyde. Dette er muligens selvfølgeligheter, men ikke bare bare å etterleve. Som en av tre nominerte ser vi at vårt fokus gir resultater.

Så inntil videre venter vi spent på kåringen 10. april. Uavhengig av utfall er vi veldig stolte av dit vi har kommet!