Publisert

Sollid Storehaug og Hanche-Olsen inn i Semway-styret

Livet i Semway

Styret i Semway med Magnus Hauger, Christer Engh, Bente Sollid Storehaug, Rolf Hanche Olsen og Christopher Brekke

Bente Sollid Storehaug og Rolf Hanche Olsen går begge inn i styret i digital-selskapet Semway. Sollid Storehaug går inn som styreleder i selskapet. – Et veldig spennende selskap med et stort utviklingspotensial. Dette gleder jeg meg til å ta fatt på, sier Bente Sollid Storehaug.

Samtidig kjøper Bente Sollid Storehaug 10 prosent av selskapet via sitt selskap Digital Hverdag som hun eier 100 prosent.

-Det er et selskap som allerede har en god basis omsetning og en rikholdig kundeportefølje. Her ligger det gode muligheter for utvikling, sier Bente Sollid Storehaug.

-Jeg ser fem til å gjøre en jobb i styret i Semway. Et spennende selskap som er spesielt sterk på «performance marketing», sier Rolf Hanche-Olsen.

Semway holder til i Oslo sentrum og er en helhetlig leverandør av digitale kommunikasjonstjenester, med sterk kompetanse på «performance marketing». Selskapet vant også Årets Byrå i regi av DN og Regi i klassen «performance» i fjor. Semway jobber med nettsider, sosiale medier, innhold, annonsering, teknologi, design, rådgivningstjenester med mer og omsatte i 2018 for 57 millioner NOK. Selskapet ble startet i 2009 og eies av grunnleggerne Christer Engh (28,66 %), Christopher Brekke (28,66 %) og Magnus Hauger (28,66 %). I tillegg eier Bente Sollid Storehaug nå 10 %, Monica Sandorf 3,5 % og Kaja Bergerud 0,5 %.

-Med de nye styremedlemmene ønsker vi å profesjonalisere Semway ytterligere. Det er klart at den kompetansen og erfaringen som Bente Sollid Storehaug og Rolf Hanche-Olsen representerer er viktig for oss i dag og i årene fremover. Selskapet har planer om å fortsette å vokse samt utvikle seg videre i en bransje i kraftig vekst, sier daglig leder Magnus Hauger i Semway.

Bente Sollid Storehaug har lang erfaring som leder, styremedlem og som investor i mange internett-selskaper. Hun startet Digital Hverdag i 1993, som etter hvert ble Bouvet ASA, og som nå er notert ved Oslo Børs. Hun er styreleder i selskaper som Boostcom Gruppen og Velixio. Hun sitter også som styremedlem i selskaper som Hafslund E-Co, Polaris Media ASA, Europris ASA, Eika-Gruppen og Motor Gruppen AS. Se mer om Bente Sollid på https://www.digitalhverdag.media/

-Semway er et selskap som har bygget sten på sten – og som har et bredt spekter av kunnskap innen de fleste digitale disipliner. Men det finnes alltid muligheter for å utvikle selskapet videre i positiv retning. Det er eiere som er offensive – og som er sulten på vekst, sier Bente Sollid Storehaug.

Rolf Hanche-Olsen kommer sist fra jobben som konserndirektør i Aller Media, etter 11 år i selskapet. Før det var Rolf Hanche-Olsen direktør i Hjemmet Mortensen. I Aller Media har han blant annet jobbet med konsernstrategi, oppkjøp og nye forretningsområder. Blant annet var han ansvarlig for Aller Medias oppkjøp av Dagbladet samt oppbyggingen av Aller Medias Ahead Group. Han driver nå sitt eget konsulentselskap Connecticom hvor transaksjonsrådgivning, vekststrategier og styreverv er sentrale områder i hans virksomhet. Se mer om Rolf Hanche-Olsen på https://connecticom.no/

-Semway har allerede fått en sterk posisjon – og har god stabilitet på kundesiden. Utgangspunktet er svært positivt, sier Rolf Hanche-Olsen.

 

Se forøvrig omtale av saken på Digi.no.