Vi er alltid på jakt etter kreative mennesker som gjør at vi skiller oss ut. Da du, Jenny Skavlan, fortalte til Costume Magazine at du kunne tenke deg å jobbe med digital markedsføring måtte vi gripe sjansen.

Du har muligens sett tilbudet vårt i sosiale medier og derfor er du her. Eller så er du en helt annen som synes det var kult og bare måtte klikke. Uansett hvem du er – fortsett å lese for du er den vi leter etter! Først til Jenny-  dette er ikke bare et stunt – vi har ledig plass til deg i teamet vårt! Uansett arbeidsmengde – vi jobber med akkurat det du ønsker deg å bli utfordret innen. Helt ærlig tror vi du passer perfekt.

Snittalderen på våre ansatte er 28 år. Vi brenner for digital markedsføring i alle former og vi lever av å være kreative med kundene våre. Dette stuntet vitner vel om at vi tør tenke annerledes, og vi håper det trigger både deg og flere til å jobbe hos oss – for vi har en ledig stilling som Digital rådgiver ute nå!

Kan du tenke deg å pitche liknende kampanjer som skiller seg ut i mengden? Les mer om jobben her!

pitch-ideer_3

Hvordan er det å jobbe som rådgiver i Semway?

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte. Møtevirksomhet er en stor del av hverdagen og du vil få muligheten til både å reise innenfor og utenfor Oslos grenser.

Som rådgiver vil du kunne presentere nye ideer og aktiviteter for dine kunder og legge en digital strategi. Hold deg oppdatert på sosiale medier, del nyheter fra bransjen, utarbeid markedsplaner og gi dine anbefalinger. Våre rådgivere har fokus på tillit og ønsker å være en samarbeidspartner, snarere enn en leverandør. Vårt mål er å være best på oppfølging, være kompetente i det vi leverer og dermed skape gode relasjoner og resultater.

 

Kaja Bergerud
Arbeidsmiljøet vi har klart å skape i Semway er helt unikt. Balansen mellom å være profesjonelle og ha det gøy hver dag er en sjelden vare. - Kaja Bergerud / Digital Rådgiver, Semway

Arbeidsmiljøet vi har klart å skape i Semway er helt unikt. Balansen mellom å være profesjonelle og ha det gøy hver dag er en sjelden vare.

Kaja Bergerud

Digital Rådgiver, Semway

 

Både profesjonelt og sosialt

Det sosiale er en viktig faktor for å trives på jobb. Og dette tar vi seriøst. Først og fremst synes vi digital markedsføring er morsomt å jobbe med og arbeidsoppgavene er både utfordrende og spennende. Et godt arbeidsmiljø skapes av så mye mer enn bare faget.

Begynner du å jobbe hos oss blir du ikke bare en rå digital markedsfører, du blir også:

  • Seriøst god i bordtennis – hvert ledige minutt er det noen som blir utfordret. Også kundene våre. Bordet står midt i lokalet og er samlingspunktet uansett hvor flink du er.
  • Teste skills innen golfputting mot salgssjefen, som er ganske rå.
  • Vri de kreative hjernecellene på våre kreative fredagstimer.
  • Råne rundt på vår knallrøde Segway (Seff!).
  • Drikke mye god kaffe.
  • Delta på de råeste kick-offene to ganger i året. Kule aktiviteter med en kul gjeng.
  • Planlegge og gjennomføre sosiale aktiviteter og felles middager en gang pr. mnd. Minst.
  • Både holde og delta på interne kurs og konferanser som for eksempel vår egen «Developers week».
  • Trene med vår egen PT annenhver onsdag – ute og inne. Eller trene på treningsrommet i kjelleren.
  • Vise dine kokkeleringskunster på eget kjøkken i lunsjen. Eller bare gå noen trapper ned til kantinen med digg mat.

Semway er ikke en lekeplass, men vi mener at man gjør en bedre jobb ved å ikke sitte låst foran pc-skjermen hele dagen. Vi ser det fungerer – arbeidsmiljøet kan ikke sammenliknes med andre steder vi har jobbet.

Lyst til å bli en av oss?

Du er kanskje ikke Jenny, Noora eller Isak, men vi ønsker uansett at du sier hei! Send oss din CV med bilde og skriv noen linjer om hvorfor du passer inn her før 15. desember. Les hvordan du søker her.

 

vi-venter-i-spenning_5

Meld deg opp til vår blogg

Så sender vi deg oppdateringer hver gang vi legger ut nye innlegg.