Vår viktigste ressurs er menneskene som jobber her og vi tror at vår suksess bygger på en mentalitet om at unge og kreative hoder trenger en inspirerende arbeidsplass for å lykkes. Da vi i fjor rekrutterte 5 trainees til en fast stilling, gikk mentalitet fremfor erfaring – faget kan vi lære bort, men innstilling og villigheten til å lære må du ha fra du kommer inn døren.

Miniportretter

Vi har satt oss ned sammen med de aktuelle ansatte for å høre hvordan veien fra trainee til en fullverdig ansatt har vært.

Den fjerde vi har valgt å ta en prat med er Frøy S. Høigaard (23). Hun gjennomførte i fjor sin Bachelor i Markedsføring ved Høyskolen Kristiania og jobber nå som Koordinator sosiale medier.

 

Hvordan oppdaget du traineeprogrammet til Semway?

Jeg ble tipset av en medstudent som hadde deltidsjobb i Semway om at de kom til å ha en kul rekrutteringsmetode på standen deres i Karriereuken. Senere leste jeg et blogginnlegg Semway hadde skrevet om traineeprogrammet som var delt på Facebook.

Det er generelt vanskelig å skille seg ut i CV bunken, men for å sende inn en søknad til Semway måtte jeg ta i bruk Snapchat og sende en snap. Det ga meg sjansen til å være kreativ og skille meg ut blant de andre søknadene.

Måten Semway rekrutterte på fortalte mye om hvem Semway var – og en slik bedrift ville jeg jobbe i! Jeg fikk inntrykk av at Semway var profesjonelle og dyktige.

Hva gikk traineeprogrammet ut på?

Traineeprogrammet gikk ut på å skulle jobbe i en 100% stilling en hel måned i Semway. Hver trainee fikk sin egen mentor som var best på sitt fagfelt, som man skulle jobbe tett med i perioden. Min mentor var en god kombinasjon av kul, faglig dyktig, behjelpelig og tålmodig. Hun støttet meg og ga meg konstruktive tilbakemeldinger underveis.

I løpet av denne måneden var vi med på interne og eksterne møter, strategiplanlegging, kreative workshops, fikk mange utfordringer og fikk jobbe med kundene.

Hva synes du var den største utfordringen?

Et av kundecasene vi fikk gikk ut på å lage en kampanjeside og presentere til ledergruppen hvordan vi hadde gått frem for å løse oppgaven. Da vi satt oss ned klare til å starte – kalte de plutselig inn selve ”kunden” til møtet. I denne bransjen må man være forberedt på det meste, og det var Semway flinke til å utfordre oss på i traineeperioden!

Frøy S. Høigaard
Det morsomste var definitivt å være med på kreative kundemøter! - Frøy S. Høigaard / Koordinator sosiale medier

Det morsomste var definitivt å være med på kreative kundemøter!

Frøy S. Høigaard

Koordinator sosiale medier

Hva tenkte du da traineeprogrammet var over?

Jeg har en bachelorgrad i markedsføring som har bestått av teori uten praksis. Traineeprogrammet til Semway var veldig relevant til studiene mine da jeg hver dag fikk jobbe praksis med det jeg har lært i teorien.

Det var en utrolig lærerik periode som jeg ikke ville at skulle ta slutt. Jeg satt igjen med mange nye erfaringer og visste at jeg hadde valgt riktig bransje å jobbe i.

Hva jobber du med i dag?

Jeg hjelper kundene til Semway med deres digitale synlighet på sosiale medier. De sosiale medier plattformene jeg i dag holder meg oppdatert på er Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, LinkedIn og Pinterest. Det innebærer alt fra drift av en Facebook side, lage annonser og strategiske planer, til å ha opplæring og holde kreative workshops.

Jeg jobber med et fagfelt som utvikler seg fra dag til dag og det er ekstremt spennende å være en del av. Jeg får muligheten til å holde meg og kundene oppdatert hele tiden. Det er både krevende og morsomt å prøve å omsette nyheter til nye muligheter for kundene våre.

Hvorfor bør studenter der ute se mot Semway?

Semway har et ungt og kreativt arbeidsmiljø. Det er både morsomt å gå på jobb og det er kult at vi kan være venner på fritiden også.  For å lykkes her handler det om å være en JA-person. Ta eierskap i alt du leverer fra deg og du vil garantert lykkes med det du holder på med.

Ditt beste tips?

Grip de mulighetene som kommer og skill deg ut ved å gjøre det lille ekstra når du søker på en stilling. Du kan for eksempel ta kontakt med bedriften på Facebook noen dager etter du har sendt inn en søknad. Eller spørre en bedrift på Instagram om å ta en kaffe etter de har lest din CV, og liknende.

 

 

Meld deg opp til vår blogg

Så sender vi deg oppdateringer hver gang vi legger ut nye innlegg.