Semway vokser i tråd med nye kunder og et ønske om å alltid levere bedre for våre kunder. Vi er på utkikk etter flinke nye mennesker som kan bidra til at vi blir enda bedre.

Vi har god erfaring med å finne mennesker vi mener kan passe inn hos oss ved bruk av sosiale medier. 3 av de siste ansatte hos oss har vi blant annet funnet via LinkedIn og Twitter.

Hvordan finner vi potensielle ansatte via sosiale medier?

Jeg anser meg selv som en relativt aktiv Twitter bruker. Jeg er inne å leser på Twitter hver eneste dag, men det er ikke like ofte jeg twittrer.

I påskeferien brukte jeg mye tid på å lese meg opp på blogger jeg følger og ikke minst Twitter. Her kom jeg over flere dyktige studenter som går på digital markedsføring hos Markedshøyskolen.

Et av de første innleggene jeg kom over etter en deling på Twitter fra Karl Philip Lund handlet om «Min vurdering av nettbutikken Godtlevert.no» som var skrevet av Sara Myrvoll. Innlegget var strukturert og godt skrevet. Det kom også tydelig frem en genuin interesse for faget digital markedsføring. Etter å ha lest innlegget kontaktet jeg derfor Sara direkte fra Twitter for å diskutere om hun hadde interesse av å jobbe deltid hos oss i Semway mens hun gikk på skolen.

 

Sara-Myrvoll-ansatt-via-Twitter
Sara Myrvoll ansatt via Twitter

Prosessen etter første kontakt på Twitter

Rett etter at påskeferien var over hadde vi vårt første jobbintervju. Etter dette fikk Sara i oppgave å skrive et blogginnlegg på Semway bloggen om digitale markedsføringstrender i 2015 som et case.

Her leverte hun også etter forventningene! Blogginnlegget blir forøvrig publisert på Semwaybloggen om ikke så alt for lenge.

Etter en ny gjennomgang og intervju med Sara fikk hun et tilbud om deltidsstilling i Semway. Det takket hun ja til og hadde sin første arbeidsdag hos oss mandag 4. mai.

Vil du jobbe i Semway?

Vi søker fortsatt etter flere som kan tenke seg å arbeide med digital markedsføring og som vil være med på eventyret Semway.

Er du interessert? Da kan du enten kontakte meg på Twitter eller sende meg en mail på christer@semway.no.

Meld deg opp til vår blogg

Så sender vi deg oppdateringer hver gang vi legger ut nye innlegg.