Publisert

Jubileumstur til Dublin, Europas teknologihovedstad

Livet i Semway

Semway i Dublin med utsikt fra Google sitt kontor

Semway er godt og vel inne i et jubileumsår, for vi fyller 10 år den 21.desember 2019! Dette ønsket vi å feire med en tur for alle ansatte, og dro til Europas teknologihovedstad, Dublin.

Hvorfor på tur?

Vi reiste på tur først og fremst fordi vi fyller 10 år! Det finnes mange andre muligheter til å feire et 10-årsjubileum enn å dra på en reise, men da planleggingen begynte var vi veldig sikre – det skulle bli tur! Det er ved slike anledninger vi får mulighet til å knytte båndene sterkere med hverandre enn det som er naturlig og mulig å få til i en hektisk arbeidshverdag. Jobb er jobb og privat er privat, men verdien av at jobb skal være engasjerende og moro og at kolleger skal føles som venner, kan ikke undervurderes.

Derfor skaper vi arenaer hvor vi utfordrer hverandre, opplever og lærer ting sammen. Nettopp dette ble turen til Dublin en suksess for!

Hvorfor Dublin?

Dublin har utviklet seg til å bli Europas helt egne teknologihovedstad. Her finner man hovedkontorene i Europa til mange av de største tech- og marketingselskapene. Som performancebyrå jobber vi mye med plattformene til Google og Facebook og det var derfor spennende å få besøke deres kontorer og få faglig påfyll. I tillegg til besøkene hos Google og Facebook, var vi også innom VRAI som er et meget spennende selskap som blant annet jobber med VR. Det ble noen inspirerende og lærerike besøk som vi vil skrive mer om her senere.

I tillegg til faglig påfyll fikk vi også oppleve god mat og drikke, kultur og byen forøvrig. Takk, Dublin – vi koste oss.

Ønsker du å lære mer om oss i Semway og hva vi kan gjøre for deg og din bedrift, er du velkommen til å ta kontakt med oss.