I år som i fjor gjennomfører vi tidenes traineeprogram for studenter innen markedsføring, salg, kommunikasjon, kreativitet og innovasjon i Oslo og omegn. 

 

Søk via LinkedIn!

De beste ansettelsene vi har gjort har vært gjennom sosiale medier. Vi har tidligere år brukt både Twitter og Snapchat for å finne personer som skiller seg ut. I år ønsker vi et sterkere fokus på LinkedIn for studenter.

Erfaringene vi har gjort viser at næringslivet bruker LinkedIn aktivt i rekruttering, men studenter flest har en god del å hente på å optimalisere LinkedIn profilen sin – din nye digitale CV?

Gjennom vårt 3 uker lange traineeprogram gir vi deg muligheten til å få et stort forsprang i forhold til dine medstudenter, både innen karrierevalg og muligheter for jobb senere.

Få en unik innsikt i arbeidshverdagen til et digitalt byrå gjennom relevante oppgaver, mentoring og god oppfølging hele veien.

Søknadsprosessen er nå avsluttet – følg oss på sosiale medier for å få informasjon om andre utlysninger i fremtiden.

 

Hvem kan søke?

Er du første, andre eller tredjeårsstudent? Vi leter etter studenter som både fullfører studiene til sommeren og de som har ett eller to år igjen. Muligheten er åpen for alle studenter som er interessert i heltid eller deltidsstilling fra høsten av – vi trenger begge deler.

Vil tilbyr erfaring og innsikt innenfor alle våre tjenester – salg og rådgivning, prosjektledelse, interaksjonsdesign, programmering, sosiale medier, content marketing og performance marketing. Les om Sindre , Line og Jarand som alle kom inn i Semway gjennom fjorårets traineeprogram.

Har du husket å oppdatere LinkedIn-profilen med din nyeste arbeidserfaring og kvalifikasjoner?

Hvis svaret ditt er nei på spørsmålet over, ja da kanskje du bør ta en tur innom LinkedIn-profilen din først og se til at den er «up to date». Og så kan du jo lese litt videre om traineeprogrammet vårt hvis du vil.

Bransjens beste traineeprogram?

Lurer du på hva du vil bruke utdannelsen din til – kanskje karrieren din skal bygges rundt digital markedsføring i et av de fremste webbyråene i Norge?

Det finnes mange ulike traineeprogrammer, men ikke alle legger like mye ressurser i det. Vi trenger ikke noen til å lage kaffe til oss – vi gir deg en pult, en mentor og reelle oppgaver. Du blir som en fullverdig ansatt i 3 uker hos oss – med caser, workshops og presentasjoner på lik linje med dine kollegaer.

Som deltager på vårt traineeprogram er vårt mål at du har fått så mye ut av det at selve jobben ikke er det viktigste – det er erfaringen du tilegner deg og innsikten du får innenfor bransjen som er helt unik og som forhåpentligvis vil hjelpe deg videre i din karriere uansett hvor den starter.

Du kan gå til stillingsannonsen på LinkedIn ved å klikke på en av søk-knappene på denne siden, eller her.

Klikk – intervju – trainee!

Alle innkommende søknader på LinkedIn vil bli vurdert og alle vil få svar i løpet av april. De aktuelle kandidatene blir tatt inn til et intervju, som igjen kan føre til deltagelse på vårt traineeprogram og så fast ansettelse.

Det eksklusive traineeprogrammet med utvalgte studenter skal gjennomføres i juni. Tidspunktet er med tanke på at de fleste studenter avslutter studiene i mai og ønsker å tjene opp litt penger før de tar sommerferie. Hva er vel ikke bedre enn å delta på et lønnet traineeprogram som gir deg både arbeidserfaring og muligens deltids/heltidsjobb fra august?

Søknadsprosessen for 2017 er nå avsluttet – følg oss på sosiale medier for å få informasjon om andre utlysninger i fremtiden.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Kaja Bergerud på kaja@semway.no .

 

Ønsker du et pristilbud for din bedrift?

Vi skreddersyr pakker for hver enkelt bedrift.
Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Kontakt