Semway er et totalbyrå innen markedsføring og salg.

Vi har lang erfaring med å sette oss inn i våre kunders situasjon. Ved å kjenne utfordringene og mulighetene, slik at vi kan bruke vår kompetanse til å skape verdi for kundene våre. I tillegg må vi evne å se oss selv fra utsiden.

Vi har sterk kunnskap og bred erfaring innenfor markedsføring, produksjon, design og profilering på alle flater. Samtidig er vi opptatt av at god rådgivning og godt håndverk skal gi våre kunder resultater. Målbare resultater. Her er det avgjørende med et klart mål for hva vi ønsker å oppnå og å sørge for at design og funksjon spiller på lag. Å vite hvordan bedriften ser ut fra den andre siden er nøkkelen om du vil oppnå resultatene du ønsker.

Vet du hvordan andre ser din bedrift? Vi hjelper deg med å se begge sider.

Et totalbyrå

Semway ble startet i desember 2009 av Christopher Brekke, Christer Engh og Magnus Hauger. Siden den gang har vi vært i sterk vekst, og består i dag av 32 kreative rådgivere, designere, utviklere og prosjektledere med en digital ryggmarg. Vi i Semway er stolte av å kunne si at vi leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger for kunder som søker målbar endring.

Se hva vi kan gjøre for din bedrift!