Twitter er en gratis mikrobloggingstjeneste som ble grunnlagt i 2006. Her kan du skrive korte meldinger og statusoppdateringer på 140 tegn (som kalles en tweet) og legge ved link og/eller bilde om det er ønskelig. Du velger selv hvilke brukere du vil følge, og hvem som helst kan velge å følge deg. I Norge er det rett over 1,1 millioner personer som har en registrert Twitter profil.

Hvorfor Twitter?

Twitter er en perfekt arena for å komme i direkte kontakt med eksisterende og potensielle kunder. Du vil enkelt kunne skape oppmerksomhet rundt produkter, eventer og lignende. Samtidig kan man lytte til hva andre snakker om, plukke opp mye nyttig informasjon og delta i diskusjoner. Mange store bedrifter gjør også kundeservice via Twitter, da man i tillegg kan dele en oppdatering direkte med én eller flere personer.

twitter_mobil_miljo

 

Twitter vil være en kanal som kan sende enda mer trafikk til nettsiden din. Samtidig kan du overvåke din egen merkevare og sette et «favoritt-stempel» på positive tweets som blir skrevet om dere. Og skal du arrangere et arrangement, er Twitter en god kanal å bruke med tanke på at folk kan «retweete» det du skriver.

Det kan virke litt komplisert med Twitter, tweets og retweets, men vi kan hjelpe dere på veien.

 

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre rådgivere?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!