LinkedIn er verdens største profesjonelle nettverk på internett. Det er i dag registrert 450 millioner medlemmer på verdensbasis. Fra oppstarten i 2003 har hensikten til LinkedIn vært å samle profesjonelle over hele verden og gjøre dem mer produktive og fremgangsrike.

Jobber du med B2B eller jakter på gode ansatte? Norge har nådd én million medlemmer på plattformen som vil si at LinkedIn definitivt er stedet for din bedrift å være synlig. Her kan man lage sin egen profil med CV og ferdigheter. I tillegg til dette kan man også lage firmaprofiler.

Over 1 million nordmenn er medlemmer av LinkedIn.

– Linkedin, 2016

Hvorfor LinkedIn?

Dette profesjonelle nettverket er et sted man bør være med tanke på karriere- og forretningsmulighetene som finnes her. Ønsker du at bedriften din skal bli kjent for flere salgssjefer eller daglig ledere – så er dette helt klart stedet for deg og din bedrift!

linkedin_mobil_miljo

(Følg oss på LinkedIn for nyheter, stillingsannonser og mer informasjon om Semway.)


Rekruttering via LinkedIn

Semway gjennomførte en rekrutteringsprosess via LinkedIn. Alt man trengte å gjøre for å søke var å gå til stillingsannonsen på LinkedIn og trykke på søk-knappen. Les mer her: https://semway.no/wayin/


Annonsemuligheter på LinkedIn:
– Målrettingsmuligheter
– Plassering

Hva Semway kan hjelpe med:
– Workshop
– Rådgivning
– Annonsering
– Opprettelse/oppdatere bedriftsprofil

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre rådgivere?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!