Sosiale medier

Sosiale medier er den enkleste måten å bygge merkebevissthet, samt kommunisere med dine kunder. Vi kan hjelpe deg med å skape innhold som treffer de du ønsker å nå.


Sosiale medier er den raskest voksende mediekanalen, og det kan være et stort og omfattende område for mange. Hvordan skal du arbeide med sosiale medier? I hvilke arenaer burde din bedrift være representert? Spørsmålene er mange. Semway kan hjelpe deg med å besvare disse.

Det er ikke til å skjule at det har vært en kraftig reklamevekst i sosiale medier de siste årene. Det er over 3,4 millioner nordmenn som har en registrert profil, og av disse er det 83% som er innom Facebook hver eneste dag! Med disse tallene er det enkelt å forstå at sosiale medier med Facebook i spissen er markedskanaler som byr på store muligheter. I slutten av 2013 gikk Facebook forbi NRK1 i daglig dekning på 63%.

Utfordringen for de fleste bedrifter ligger først og fremst i hvordan bedriften kan benytte seg av disse mulighetene på en best mulig måte. Det er mye fokus på Facebook, men også andre sosiale medier som Instagram, YouTube, Linkedin, Pinterest, Twitter og Snapchat er kanaler som bør vurderes. Her er det muligheter for spredning og deling av innhold til et interessert publikum.

Kampanjer på sosiale medier

I forbindelse med nyheter, salgsperioder, happenings, årstider, etc. gjennomfører vi kampanjer som kan strekke seg over lengre eller kortere perioder. En kampanjeperiode bygges ofte rundt en historie som skal formidles og målet er å ta kunden med på en digital reise.

Kampanjer i sosiale medier kan være en utfordring sammenlignet med tradisjonelle markedsføringskanaler, da spillereglene er annerledes. Sosiale medier handler om kommunikasjon og dialog med kunder. Vi sørger derfor for at budskapene og innhold er tilpasset for å engasjere fremfor å irritere og oppleves som støy.

Via sosiale medier lager vi annonser som blant annet genererer klikk til kampanjeside eller nettside. Ønsker du å bygge merkevarebevisstheten, samle leads eller oppnå konvertering basert på kjøp? Mulighetene er mange – og vi skreddersyr den beste løsningen for å nå målene deres.

Er du interessert i å lære mer om sosiale medier? Vi holder både kurs og workshops for deg og din bedrift. Les mer om våre kurs her.

 

Trenger du hjelp med å nå frem på sosiale medier?

Vi hjelper deg med alt fra oppretting av profil til hvordan drifte den. Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!