Google Maps er Googles kartjeneste og anslagsvis verdens mest brukte navigasjonsverktøy. Med over 100 millioner bedrifter registrert på verdensbasis, er det nærmest en selvfølge at alle norske bedrifter har en oppføring i deres database. Informasjon om åpningstider, gjestevurderinger, kontaktinformasjon og m.m legges til i en oppføring og som hjelper å forsterke merkevaren til din bedrift.

Hvorfor fokusere på Google Maps?

På mange måter kan Google Maps sammenlignes med Google sin bedriftskatalog. I Google Maps finnes de fleste bedrifter i Norge med adresse og telefonnummer. Bedriftsinformasjonen oppdateres med jevne frekvenser fra Google.

Derimot kan en oppføring i Google Maps gjøres mye mer effektiv enn som så. Med mulighet for å eierbekrefte oppføringen kan forsterke bedriftens identitet med logo, bilder, beskrivende tekst og søkeord/bransjer.

Ved å fullføre eierbekreftelsen og optimalisere Google Maps oppføringen vil sannsynligheten for å dukke opp som en del av søkeresultatet øke betraktelig. Både for søk i Google Maps og i Googles organiske søkeresultat.

Teksten fortsetter under bildet

Google.com
Google har i dag over 8 millioner kilometer med streetview! - Google.com / Februar 2016

Google har i dag over 8 millioner kilometer med streetview!

Google.com

Februar 2016

Hvordan hjelper Semway til med å få bekreftet en Google Maps oppføring?

Prosessen med å bekrefte en Google Maps oppføring krever en Google konto og kan gjennomføres enten via post eller via telefon. Når dette er utført går vi inn og optimaliserer oppføringen med tanke på gode rangeringer for søk i Google og Google Maps.

 

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre rådgivere?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!