Analytics SEO er et søkemotoroptimaliseringsverktøy som gir oss i Semway og våre kunder gode forutsetninger for å lykkes i det organiske søket. Det kan sammenlignes med skiløpere som går mindre gode skirenn pga. dårlige ski. Har en ikke det optimale verktøyet, er forutsetningene dårligere for å lykkes.

Analytics SEO gir uendelige muligheter

Sett deg selv i en underdog rolle og din bedrift lurer på hvilke muligheter og hva som skal til for at du skal lykkes på samme måte som dine konkurrenter. Med verktøyet kan du overvåke hvordan dine konkurrenter gjør det på en oversiktlig måte. Ved hjelp av resultatene du får av Analytics SEO kan du grundig gå inn på hvilke områder du burde fokusere på som dine konkurrentene anslagsvis har et forsprang på. Verktøyet gir informasjon av utallige data som kan brukes etter hvilket nivå din nettside og bedrift ønsker.

Lenkeanalyse

Ved hjelp av lenkeanalyse funksjonen i Analytics SEO kan bedriftene få oversikt over hvilke inngående lenker som lenkes til deres nettsider. Her kan en også få en oversikt over hvor konkurrentene får linkene sine fra. Innen SEO arbeid er det viktig å være der konkurrentene er, og gir en oversikt over hvor man strategisk kan skal plassere seg i den store internettverden for å lykkes.

Søkeord

Søkeordsfunksjonen gir nettsiden en indikasjon på hvordan deres angitte søkeord og søkefraser rangerer og utvikler seg i det organiske søket. Analytics SEO gir estimerte tall på søkeordsbesøk, plasseringer i det organiske søket og hvordan dine søkeord og søkefraser plasserer seg i forhold til deres konkurrenter.

Teknisk analyse

Den tekniske analysen gir et helhetsbilde av tilstanden på nettsiden. Analytics SEO viser hva siden mangler og om alle funksjoner er på plass, slik at arbeidet med optimalisering av nettsiden kan tilrettelegges på en ryddig og oversiktlig måte.

Hvorfor Analytics SEO?

Det er flere grunner til hvorfor Semway ønsker at våre kunder skal benytte seg av vårt Analytics SEO verktøy:

  • Oversikt over hva konkurrentene gjør og hvordan en rangerer i forhold til dem. Da kan man hele tiden strekke seg etter konkurrentene sine enten man ligger bak eller foran dem.
  • Analytics SEO verktøyet utdyper nettsidenes potensiale, slik at det kan settes opp realistiske tiltaksplaner over korte og lengre perioder.
  • Verktøyet gir konkrete arbeidsoppgaver det kan jobbes videre med.
  • Analytics SEO viser den tekniske statusen på din nettside daglig. Dette gjør jobben enklere å følge opp på kort varsel.
  • Ved hjelp av verktøyet vil tilretteleggingen av tiltaksplan gjøres enklere i bedriftenes videre SEO arbeid.
  • Semway sitter som administrator av Analytics SEO verktøyet og kan gi kunder rådgivning i form av rapporter eller videre driftsarbeid inhouse.
  • Semway hjelper din bedrift med ditt SEO arbeid ved hjelp av Analytics SEO. Vi tilpasser oss ditt behov.

Analytics SEO er ikke et verktøy som gir direkte resultater for god plassering i det organiske søkeresultatet, men tilrettelegger og gir bedriftene gode forutsetninger og informasjon for at videre søkemotoroptimaliserings arbeid kan gjøres enklere og bedre.

 

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre rådgivere?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!