Søk & SEO

Søk er en av de viktigste kanalene for markedsføring på internett. Forutsatt at det er noen som søker etter ditt produkt eller tjeneste, er søk en av de mest målrettede markedsføringskanalene som finnes.


Søk er en av de viktigste kanalene for markedsføring på internett. Forutsatt at det er noen som søker etter ditt produkt eller tjeneste, er søk en av de mest målrettede markedsføringskanalene som finnes.

Søkemotorene, med Google og Bing i spissen, er blant nettstedene i verden som har mest trafikk. Søk og søkemotorer er en del av hverdagen vår og «å google» er blitt et verb. Viktigheten av søkemotorene som markedsføringskanal bør ikke undervurderes.

Hvorfor fokusere på søk?

Normalt sett når annonsørene sine potensielle kunder langt ute i kjøpsprosessen. Dette er naturlig og veldig logisk; en bruker som søker etter «kjøpe varmepumpe» gjør ikke dette for underholdningens skyld – brukeren er ganske enkelt på jakt etter å kjøpe en varmepumpe eller vil finne mer informasjon om varmepumper.

Ta et skritt tilbake og tenk. I hvor mange prosent av tilfellene du skal kjøpe noe gjør du et søk i en søkemotor? Dette er en unik mulighet. Og tatt i betraktning at annonsørens kunder også benytter smarttelefonene sine mens de er i en fysisk butikk helt til kjøpet faktisk er gjennomført, er det fullt mulig å påvirke kjøp direkte gjennom søk.

Premier Google Partner

Semway er Premier Google-partner. Som Google selv beskriver en Google Partner «Google-partnere er Google-sertifiserte markedsføringsselskaper på nettet». Les mer om Google Partner programmet her.

Hva kan Semway hjelpe din bedrift med?

Kort oppsummert hjelper vi i Semway din bedrift med å nå potensielle kunder via søkemotorene. Vi skal ikke nå brukere, men potensielle kunder. Dette oppnår vi ved å teste, analysere og optimalisere arbeidet underveis. Trafikken må måles og evalueres ved hjelp av webanalyse. Hensikten er å bruke tiden og markedsbudsjettet mest mulig effektivt.

Konkrete arbeidsområder kan deles i to:

 

Ønsker du å bli mer synlig på nett?

Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn ditt telefonnummer
eller e-post, så tar vi kontakt!