Rådgivning

Som et kompetent webbyrå besitter vi kunnskapen du mangler på nett. Du skal kunne henvende deg til oss for råd og tips, eller benytte oss som din eksterne markedsavdeling.

De ulike markedsføringsplattformene endrer seg ekstremt hurtig, ikke minst på internett! Med vår brede kompetanse og unike erfaring innen digital markedsføring, har vi god oversikt over hvilke markedsaktiviteter på internett som er lønnsomme og ikke. Derfor har alle våre kunder sin egen rådgiver og kontaktperson som de kan rådføre seg med. Vi skal sørge for at din bedrift skal velge de rette markedsstrategier og kanaler digitalt.

Hvorfor fokus på rådgivning?

Våre rådgivere sitter ikke med fasiten for hånden, men vi har en god oppskrift og evaluerer alltid resultater underveis – for så å optimalisere disse. Webanalysen, innsikten og forståelsen for din bedrift sitt marked digitalt og atferden til deres kundemålgruppe, følger våre rådgivere nøye med på. Med en fremoverlent rådgiver som jobber strukturert med dette, gir det deg en unik mulighet til å måle og dokumentere effekten av markedsføring på internett. Det er en mulighet som det er dumt å ikke benytte seg av.

Kontakt en av våre rådgivere og få et pristilbud!

Kontakt

Vi vet hvem målgruppen din er

I dagens digitale verden er det et hav av muligheter for bedrifter til å nå ut til sine potensielle kunder. Hva gjelder segmentering og målretting, budgivning, plasseringer og analyse, har vi erfaring med svært mange ulike kundemålgrupper på tvers av flere bransjer. Vi elsker forbrukeratferd og å teste hva som trigger de forskjellige målgruppene på internett!

I de fleste tilfeller kan vi benytte denne tverrfaglige erfaringen og overføre dette til din bransje og ditt marked. Det gjør våre rådgivere ganske unike, og muligheten for at et samarbeid med din bedrift og Semway kan bli svært vellykket! Sjekk ut vår arbeider her, og bli inspirert til hvordan vi kan hjelpe din bedrift. 

For våre rådgivere og fagpersoner er det viktig å legge opp en strategi som er tilpasset din merkevare før vi setter i gang annonsering, kampanjer eller arbeid med nettsider. Vi har også erfaring med hvilke kanalvalg og aktiviteter som fungerer for din måloppnåelse (KPI’er). For å oppnå optimale resultater benytter vi alt fra kreative strategier, pixler, inkluderings- og ekskluderingsparametere, budgivningsstrategier og erfaring fra tidligere kampanjer. Ettersom vi har erfaring med flere kunder i mange ulike bransjer, vet vi hva som er et godt resultat eller ikke, og hvordan vi kan nå akkurat din målgruppe på best mulig måte.

Rapporter du forstår

Vi sier at vi skal være best på oppfølging. For at kundene våre skal føle seg godt ivaretatt og at de får en merverdi ved å samarbeide med et webbyrå, vet vi at god kommunikasjon er viktig. Derfor har vi rådgivere som er opptatt av deg, ditt marked og din suksess – og som gir deg den forståelsen og innsikten du mangler om dine kunders digitale atferd og kjøpemønster. Vi samler data og nøkkeltall i rapporter som er lette å forstå. Enten du vil ha dem korte eller lange, hver uke eller månedlig, -så hjelper vi deg å samle de viktigste resultatene som du og dine kollegaer er opptatte av, -og presenterer dem på en ryddig og oversiktlig måte. Les mer om webanalyse nedenfor.

Andreas Martinussen
Magisk er når noe er bedre enn du forventer og bedre enn det du klarer å gjenfortelle. Semway har i våre øyne levert magisk bra i sine prosjekter. - Andreas Martinussen / CEO - Solon Eiendom

Magisk er når noe er bedre enn du forventer og bedre enn det du klarer å gjenfortelle. Semway har i våre øyne levert magisk bra i sine prosjekter.

Andreas Martinussen

CEO - Solon Eiendom

Hvorfor Semway?

Det er kun en liten andel av bedriftene i Norge som har ressurser til en dedikert markedsavdeling. I Semway arbeider det over 30 dyktige mennesker med forskjellig kompetanse innen digital markedsføring og teknologi. Våre ansatte er eksperter innenfor sitt eget fagfelt, der de alltid holder seg oppdatert på nyheter og oppdateringer i bransjen.

Våre rådgivere har fokus på tillit og ønsker å være en samarbeidspartner, snarere enn en leverandør. Vi skal være best på oppfølging og du skal kunne henvende deg til oss for råd og tips, eller benytte oss som din eksterne markedsavdeling.

Som kunde i Semway kan vi hjelpe deg med:

  • Oppsett av anbefalt markedsplan for deres bedrift
  • Rådgiving om bedriftens websider
  • Opplæring i verktøy som gjør internetthverdagen enklere
  • Svare innkommende henvendelser fra annonseselgere og veiledning i jungelen av mange tilbydere
  • Forhandle frem priser hos aktører deres bedrift ønsker å benytte
  • Rapporter med nøkkeltallene du foretrekker

Våre verdier

Hvorfor velge oss?

Pålitelig

Pålitelig og ærlig samarbeidspartner

Lønnsomme

Lønnsomme for kunden og ha en trygg økonomi.

Målbare

Gjøre målbare aktiviteter.

Sultne

Sultne på å skape målbare & lønnsomme aktiviteter.

Ekspertise

Ha ekspertise innenfor våre fagområder og kunne formidle dette på en oversiktlig måte.

Kontakt en av våre rådgivere i dag!

Rådgiver | Partner

Christer Engh


Rådgiver | Partner

Monica Sandorf


Rådgiver

Kaja Bergerud


Rådgiver

Kim Sagbakken


Rådgiver

Espen Olsen


Rådgiver

Eivind Børresen


Ønsker du å komme i kontakt med en av våre rådgivere?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!