Display

Displayannonsering er push markedsføring på sitt beste! Med rett målretting og betalingsmodell, kan displayannonsering benyttes som effektiv markedsføring og merkevarebygging for din bedrift.


Displayannonsering bør være en del av markedsmiksen om du ønsker en effektiv merkevarebygging for din bedrift. Her er valg av målgruppe og betalingsmodell viktig. Med denne type annonsering målrettes det mot interesseområder, spesielle plasseringer og mye mer. Her kan vi skape et behov eller vekke oppmerksomhet om et produkt eller tjeneste.

Hvorfor bruke displayannonsering?

Vil du bygge en merkevare eller skape et behov rundt et produkt eller en tjeneste, bør displayannonsering være en del av markedsmiksen. Med god målretting og kanalvalg kan du sikre at visningene og klikkene kommer fra potensielle kunder, og ikke av alle og enhver. Displayannonser kan være bilder, tekstannonser og bannere med animasjoner og utvidede funksjoner. Dette åpner for mange muligheter i forhold til å vekke oppmerksomheten til din målgruppe.

Hva kan Semway hjelpe din bedrift med?

Det finnes svært mange kanaler og nettsteder som tilbyr ulike former for displayannonsering og bannerannonsering. En viktig del av å få suksess med displayannonsering, er valg av riktig målretting og betalingsmodell, samt et klart og tydelig budskap.

Vi i Semway kan hjelpe din bedrift med følgende:

 

Trenger du hjelp med annonsering på nett?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post,
så tar vi kontakt for en uforpliktende prat!