Av erfaring gir annonsering av filmer enormt mye eksponering for pengene om den oppfattes som interessant eller underholdende. I forhold til annonsering i sosiale medier som f.eks Facebook, Instagram eller YouTube er det utallige muligheter både for målretting og type annonse.

Det er flere veier til å skape en film som kan brukes i markedsføringen. Vi ønsker å komme tidligst mulig inn i prosessen for å hjelpe med den kreative prosessen rundt hva som er mulig basert på budsjett og muligheter. Dere har kanskje et produkt eller en profil dere vil få frem, men ser kanskje ikke helt hvordan det kan pakkes i en film – det er her vi kan hjelpe.

De fleste filmprosjektene vi jobber med er en del av en helhetlig pakke hvor vi jobber med det digitale uttrykket. Det kan starte med en nettside eller logodesign – eller det kan begynne med annonsering på sosiale medier. Ønsket kommer ofte underveis i prosessen hvor en finner ut at en vil gjøre det lille ekstra for å skape den oppmerksomheten produktet eller tjenesten fortjener, og hvor en film ofte er løsningen.

I de fleste prosjektene engasjerer vi vår samarbeidspartner innen film Velcrux Collective. De har lang erfaring innen reklamefilm for kjente merkevarer som Norwegian, Meny, Tine og Statoil. Heldigvis for oss har vi sikret oss et godt samarbeid som gjør at prisene holdes nede tiltross for en meget profesjonell gjennomføring.

Om dere allerede har en film som er litt lang eller trenger en oppfriskning, er det også mulig å få den klippet til så den fungerer bedre for de valgte digitale kanalene. Som kjent er det ulike lengder som fungerer godt og er mulig å bruke til kanaler som Facebook, Instagram og YouTube annonser.

Bli med bak kulissene

Se den spektakulære bakomfilmen fra filminspillingen for vår kunde White Bikes. Ny digital profil inkl. nettside ble levert XXL i samarbeid med Velcrux Collective i forkant av sykkelsesongen 2016.

 

Ønsker du et pristilbud for din bedrift?

Vi skreddersyr pakker for hver enkelt bedrift.
Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!