Digital identitet

Styrk din posisjon i markedet med en helhetlig digital identitet. Vi har de kreative hodene innen foto, film, design og innholdsproduksjon som gir din bedrift en profesjonell profil i alle kanaler.


Innenfor avdelingen for digital identitet har en vi spennende miks av kreative, analytiske og erfarne hoder innen visuell fremstilling. Avdelingen leverer et bredt spekter av tjenester med høy kvalitet og en unik presisjon innenfor sitt fagfelt.

Oppdragene varierer stort i omfang, men felles for alle er en kunde som tør å satse digitalt og ønsker å legge det lille ekstra i prosessen. De fleste oppdragene gjennomføres av våre ansatte internt, men der det er store filmproduksjoner eller fotooppdrag jobber vi tett med vår samarbeidspartner innen profesjonell filmfotografering.

For å kunne gi et godt bilde på mulighetene som finnes og hva som vil gi deres bedrift det beste resultatet, starter vi alltid med et behovsavklaringsmøte. Møtet er helt uforpliktende og vi involverer både regissør, fotograf eller designer tidlig i prosessen for kreative og innovative løsninger.

Ønsker du å gjøre noe innenfor digital identitet, men ikke helt hva? Den kreative prosessen er noe vi gjerne setter i gang med sammen med deg og dine kollegaer.

 

Trenger du hjelp med innholdsproduksjon?

Fyll inn ditt telefonnummer eller e-post, så tar vi kontakt!