Videoannonsering
Få et tilbud

Video er en økende trend, og har blitt et viktig format og del av markedsstrategien. Med videoannonsering velger du selv hvem som skal få se hvilket innhold i forbindelse med annonseringen. Slik kan du enklere treffe målgruppen din med relevant og treffende videoinnhold. Dette er svært effektivt i motsetningen til videoannonsering i tradisjonelle medier. Video engasjerer forbrukerne, og blir prioritert av søkemotorer og sosiale medier. Som Premier Google Partner hjelper vi deg med å opprette YouTube-kanal for din bedrift, YouTube annonsering og målretting.

Presis målretting sørger for konverteringer

Digitale videoannonser er en utmerket kanal for å øke konverteringsrater og styrke merkevaren din, særlig om annonsene vises til riktige målgrupper. Ved å målrette videoannonsene dine mot YouTube og Displaynettverket kan du nå ut til forbrukerne i de avgjørende øyeblikkene. Med det brede utvalget av målrettingsmetoder som er tilgjengelig kan du nå ut til målgruppen din ut fra hvem og hvor de er, hva de er interessert i, og hvilket innhold de ser på, samt kanal, søkeord og remarketing.

Levere et budskap på få sekunder

Oppmerksomhetsspennet vårt er kortere enn noen sinne, noe som krever at videoannonser leverer et budskap på få sekunder. Spesielt når videoannonsen vises på YouTube og brukerne får mulighet til å hoppe over annonsen etter fem sekunder, er det viktig å benytte de fem sekundene riktig. Dette gjøres ved å inkludere navn på produkt eller tjeneste, samt bedriftsnavn med logo. Front-loading av innholdet og rask klipping fungerer godt i digitale kanaler. Annonsen må engasjere og underholde, være tydelig og fortell tidlig hvorfor din informasjon er viktig. Vi vet at de første sekundene av en videoannonse er essensielt for å holde på brukerne, slik at de ikke hopper over annonsen. Du må tenke som annonsør og forbruker, og stille deg selv spørsmålet om du selv ville brukt tid på å se annonsen din.

«64% er mer sannsynlig å kjøpe et produkt på nettet etter å ha sett en video om det.

Forbes, 2017

Videoannonsering gir mange muligheter

Det stilles andre krav til innhold enn ved tradisjonell TV-reklame eller annet materiell beregnet på lineær-TV. Med videoannonser på plattformer som YouTube, betaler du kun hver gang noen velger å se hele annonsen, eller de første 30 sekundene, alt ettersom hva som kommer først. Dette er mer effektivt, både for kostnad og målretting, enn reklame i tradisjonelle medier. Du som annonsør betaler ikke for visning av annonsen din om brukeren velger å hoppe over annonsen etter 5 sekunder, eller før det har gått 30 sekunder. Dette gir en unik mulighet til å annonser med video til et relevant publikum hvor du først betaler når de har sett hele eller minimum 30 sekunder.

Ved å bruke smart målretting, godt innhold og plassering til rett tid, vil YouTube effektivt bygge et tettere bånd mellom annonsør og kunde. For mange nordmenn er YouTube en naturlig plattform å se videoinnhold. Vi bruker kanalen til å lære, bli inspirert og bli underholdt. Det betyr i praksis store muligheter for annonsørene.

Vil du skape engasjement rundt din merkevare?