Boligvelger og integrasjoner mot meglersystem


Få et tilbud

Gi potensielle boligkjøpere rask og god oversikt over ditt prosjekt med en interaktiv boligvelger. Besøkende kan enkelt klikke seg inn på bygg, felt eller trinn, velge enhet og utforske plantegning og nøkkeldata per enhet. Vi i Semway har utviklet vår egne boligvelger med fokus på gode brukeropplevelser og funksjon på mobile enheter, som er tilrettelagt for digital markedsføring og maskinlæring.

Rask og god oversikt over prosjekt

Vanligvis sitter boligkjøpere med en liste over det de ønsker når de skal kjøpe ny bolig. Noen kan eksempelvis ønske seg en leilighet i toppetasjen eller en hjørneleilighet, mens andre ønsker leilighet på bakkenivå eller en bolig med hage. Her kan det i mange tilfeller være vanskelig å vite tilgjengelighet ut ifra behov. Med en interaktiv boligvelger kan potensielle boligkjøpere se status på hver enhet kun ved å føre musepekeren over bildet av prosjektet og få opp informasjon om tilgjengelighet, pris, størrelse og annen relevant informasjon. Ved å klikke, vil de komme til oversikt over boligen med detaljerte plantegninger, informasjon om enheten og mulighet for å melde om interesse til megler/selger.

Med en slik presentasjon av boligprosjektet får du mulighet til å drive annonsering direkte til hver enkelt enhet, og du ivaretar en god kundereise som bidrar til å selge de vanskelige enhetene raskere.

Boligvelger utviklet av Semway
Eksempel på boligvelger hentet fra skjettentoppen.no for oversikt over prosjektet

Løsning og funksjon

Løsningen for boligvelger er integrert med meglersystemet og prosjektnettside levert av Semway. Pixler og script implementeres på boligvelgeren, og innsikten og analysen mellom boligvelgeren og prosjektnettsiden er helhetlig uten bryting av data. Designet for er responsivt og fungerer like godt på alle enheter og skjermstørrelser, noe som gir en god brukeropplevelse og grensesnitt.

Med løsningen kan boligkjøpere lagre sine favoritter og også melde sin interesse for hver enkelt bolig, og ikke kun for prosjektet som en helhet. Løsningen har også en listevisning som lar boligkjøperne filtrere på favoritter, og også sortere kolonnene for bolignummer, etasje, BRA, rom, pris m.m. for å enkelt finne frem til boligene som dekker deres behov og ønsker.

Boligvelger utviklet av Semway
Eksempel hentet fra skjettentoppen.no for fasade per bygg (etter klikk på bygg, også mulighet for flere fasader)
Plantegning i boligvelger utviklet av Semway
Eksempel hentet fra skjettentoppen.no for visning per leilighet (etter klikk på leilighet i fasadevisning)

Integrasjon mot meglersystem

Løsningen er integrert mot meglersystemene Webmegler/Next og prosjektnettside levert av Semway slik at analysen og innsikten ikke brytes mellom boligvelger og prosjektnettside. Med integrert boligvelger skaper vi en mest mulig sømløs arbeidshverdag for megler. Her kan data eller salgsstatus enkelt oppdateres direkte i meglersystemet der endringene videre gjenspeiles i boligvelgeren.

 • Informasjon om boligene (bolignummer, etasje, BRA, antall rom, pris)
 • Salgsstatus (solgt/ledig)
 • Visningstidspunkt
 • Dokumenter (prospekt, budskjema, prisliste)
 • Informasjon i boligvelgeren per bolig
 • Bolignummer
 • Etasje
 • BRA
 • Antall rom
 • Pris
 • Plantegning (med mulighet for nedlastning)
 • Beskrivelse per bolig

 

Interessert i å få vite mer? Les om hvordan vi jobber med boligprosjekter, del 1: idé og konsept her.

 

Ta kontakt med oss og få en uforpliktende gjennomgang av boligvelger