Vår viktigste ressurs er menneskene som jobber her og vi tror at vår suksess bygger på en mentalitet om at unge og kreative hoder trenger en inspirerende arbeidsplass for å lykkes. Da vi i fjor rekrutterte 5 trainees til en fast stilling, gikk mentalitet fremfor erfaring – faget kan vi lære bort, men innstilling og villigheten til å lære må du ha fra du kommer inn døren.

Miniportretter

Vi har satt oss ned sammen med de aktuelle ansatte for å høre hvordan veien fra trainee til en fullverdig ansatt har vært.

Den siste vi har valgt å ta en prat med er Christel Røshol (24). Hun går nå siste året på Bachelor i Informatikk: Designbruk og interaksjon ved UiO. Etter traineeperioden har hun jobbet deltid i Semway som Digital designer og Interaksjonsdesigner. 

 

Hva var ditt første inntrykk av Semway?

Mitt første inntrykk var at de virket veldig profesjonelle og dyktige i sine fagområder. Jeg ble også imponert over det fine og store lokalet og hvor hyggelige alle de ansatte var. Jeg forstod raskt etter første intervjurunde at jeg selv hadde veldig mye å lære og at dette var et sted hvor det ville bli stort fokus på nettopp dette.

Jeg var litt kjent med Semway fra før gjennom en venninde, Sara, som ble ansatt gjennom Twitter. Jeg synes det var en kul måte å rekruttere på og tok det som et tegn på at de var nytenkende og kreative i sin jakt på ansatte.

Da jeg leste mer om bedriften ble jeg enda mer nysgjerrig på hvordan de arbeidet og de tjenestene de leverte. Jeg fikk med dette en enda større interesse for å lære mer om Semway, spesielt for å se om dette var en arbeidsplass jeg selv passet inn i og ønsket bli en del av.

Hva gikk traineeprogrammet ut på?

Å være en trainee i Semway var til tider stressende og utfordrende, men mest av alt var det lærerikt, spennende, kreativt og veldig gøy. Jeg fikk en hel del forskjellige type arbeidsoppgaver, noen som skulle løses på egenhånd og andre som skulle løses i samarbeid med de andre traineene.

Det som var spesielt lærerikt var at de i stor grad satte oss inn i den ”faktiske”arbeidshverdagen til en ansatt i Semway. Noe de gjorde ved å gi oss en grundig opplæring i deres mentalitet og arbeidsrutiner, samt lærte oss bruke de viktigste interne programmene som Asana, Slack og Sketch. I tillegg ga de oss tydelige deadlines på oppgavene og satte opp interne møter vi skulle ta del i, men gav oss også friheten til å disponere tiden og styre arbeidsdagen vår selv.

Hva var det morsomste med å være trainee?

Å bli kjent med alle de ansatte og de andre traineene. Jeg likte veldig godt å bli kjent med en hel ny verden jeg ikke kjente til fra før med tanke på de tjenestene/produktene Semway leverer, i tillegg ble jeg møtt av mennesker som var både dyktige, kunnskapsrike, imøtekommende men spesielt veldig opptatt av og flinke til å lære vekk egen kunnskap.

Hva var den største utfordringen du fikk i traineeperioden?

Å kjøre en brukertest med selvlaget design, et design jeg måtte lage i et program jeg nettopp hadde startet bruke (Sketch) og et annet program som jeg aldri hadde prøvd før (InVision). Det som gjorde det spesielt utfordrende var tiden jeg fikk til å utføre oppgaven på. I tillegg til at det var helt opp til meg hva jeg ville teste og hva slags test jeg ønsket gjennomføre.

Jeg fikk mye mer ansvar og frihet i hvordan jeg skulle løse oppgaver enn jeg hadde trodd jeg ville få. I ettertid forstod jeg hvor nyttig denne erfaringen var når det kommer til å takle de situasjonene hvor tiden ikke strekker til og en blir tvunget til å gjøre det beste ut av det en har å presentere.

Christel Røshol
I traineeperioden lærte jeg mer om hvordan en kan arbeide med interaksjonsdesign i praksis enn to år på skolebenken! - Christel Røshol / Digital designer

I traineeperioden lærte jeg mer om hvordan en kan arbeide med interaksjonsdesign i praksis enn to år på skolebenken!

Christel Røshol

Digital designer

Hvordan var din mentor for deg?

Opplevelsen hadde ikke vært like bra uten å ha en mentor, han var veldig opptatt av at jeg skulle forstå, lære og få til mest mulig. I tillegg var han flink til å gi både ros og gi konstruktiv kritikk underveis, og var tydelig på at han alltid var tilgjengelig om jeg trengte hjelp med noe.

Videre oppfordret han ofte til å stille spørsmål både til ham og de andre ansatte, noe som var spesielt hjelpsomt i å redusere følelsen av at en ”plager” eller ”er til bry” for de andre ansatte.

Hva var dine tanker da traineeprogrammet var over?

Da var jeg veldig fornøyd med at jeg hadde fått være med på opplegget og følte meg mye mer selvsikker på mitt eget fagfelt. Jeg hadde lært utrolig mye på den korte tiden jeg var der, og prøvde fortelle meg selv at det var uansett dette jeg måtte huske dersom jeg ikke ble tilbudt en jobb i etterkant.

Det var derimot ikke til å legge skjul på at jeg hadde veldig lyst til å jobbe i Semway, det var ingen tvil om at jeg bare hadde fått en liten smakebit på en arbeidshverdag som jeg så gjerne ville bli en del av selv.

Hvor relevant var traineeprogrammet for studiene dine?

Studiet mitt var veldig teoretisk anlagt og dekket ikke godt nok mange av de områdene jeg selv ønsket å lære mer om. Traineeprogrammet ble derfor veldig verdifullt og relevant for meg.

Det åpnet en ny retning innenfor interaksjonsdesign som jeg ikke hadde hatt om på skolen i det hele tatt. I disse få ukene hos Semway hadde jeg lært mer om hvordan en kan arbeide med interaksjonsdesign i praksis enn jeg hadde gjort i over to år på skolebenken.

Hva synes du om jobben din i Semway? 

Jeg trives veldig godt. Jeg lærer fortsatt veldig mye hver dag både på egenhånd og spesielt av å samarbeide med kollegaene mine. Mentaliteten til de ansatte passer godt inn med min egen, noe som er viktig for meg.

I tillegg er det viktig at jeg er i et arbeidsmiljø hvor jeg føler at jeg blir både sett, verdsatt og har rom for å utvikle meg noe Semway absolutt sørger for. Det er en tydelig åpenhet og oppfordring til å komme med forslag til endringer eller forbedringer noe jeg også liker veldig godt.

Hva er Semway sine styrker som bedrift ut mot studenter?

Semway er både opptatt av og flink til å holde seg oppdatert på digitale trender, utviklinger og nyheter innenfor alle sine fagfelt. I tillegg er de fleksible og åpne for kontinuerlig utvikling, forbedring av tjenestene de leverer og interne prosesser og rutiner.

Dette er nyttig for studenter som ønsker være del i en bedrift som er opptatt av at de ansatte både bidrar til fellesskapet og sin egen utvikling. Som trainee hos Semway vil en med andre ord være del av et kunnskapsrikt miljø med ansatte som ønsker bidra til at en lærer mest mulig i sin arbeidshverdag.

Hva kreves det av en student for å komme inn i Semway?

Aller mest kreves det at du er deg selv, at du er engasjert og lærevillig. Personlighet er viktigere en fagkunnskap, altså handler det ikke om at du skal kunne alt i ditt fagfelt men at en brenner for og har et ønske om å lære mer og bli bedre.

Mitt tips er å søke om en plass på traineeprogrammet uansett (og kanskje spesielt) hvis du ikke føler deg ”klar” til arbeidslivet fra det du har lært på skolen. Jeg følte selv at jeg ikke ”kunne nok” og var veldig usikker på om jeg i det hele tatt skulle møte opp til første intervjurunden. Jeg er derimot utrolig glad for at jeg endte opp med å dra, og veldig takknemlig for at jeg fikk ta del i trainee-programmet som jeg lærte utrolig mye av.

 

 

 

 

Meld deg opp til vår blogg

Så sender vi deg oppdateringer hver gang vi legger ut nye innlegg.