Siden Semway startet opp i 2009 har vi positiv utvikling og vært i vekst. Vi arbeider i en spennende bransje med mye konkurranse, og har arbeidet hardt og målrettet mot våre mål siden oppstarten.

Fokus på menneskene

Hovedgrunnen til at Semway har en veldig positiv utvikling er alle de flinke menneskene som arbeider her. Vi gjør hverandre gode! Vi har et sterkt fokus på oppfølging av våre kunder, fagligkunnskap og et godt arbeidsmiljø.

Helt siden oppstarten har det vært en del av vår langsiktige strategi å inkludere nøkkelansatte på aksjonærlisten. Nå har vi har gleden av å inkludere Simen Eira på aksjonærlisten i Semway som partner!

Dedikert leder for utvikling

Simen har jobbet i Semway siden mai 2014 og har siden da utviklet seg enormt og vist sterk dedikasjon for og alltid levere kvalitet til Semway sine kunder. I sin tid i Semway har Simen vært med på å videreutvikle våre nettsideleveranser og har tatt stegene fra utvikler til å bli leder for utvikling og nå partner. Med sin trygge tilstedeværelse er også Simen en bidragsyter til arbeidsmiljøet. Det er med stor glede at vi ønsker han velkommen som partner hos oss i Semway.

Meld deg opp til vår blogg

Så sender vi deg oppdateringer hver gang vi legger ut nye innlegg.