Siden Semway startet opp i 2009 har vi positiv utvikling og vært i vekst. Vi arbeider i en spennende bransje med mye konkurranse, og har arbeidet hardt og målrettet mot våre mål siden oppstarten.

Fokus på menneskene

Hovedgrunnen til at Semway har en veldig positiv utvikling er alle de flinke menneskene som arbeider her. Vi gjør hverandre gode! Vi har et sterkt fokus på oppfølging av våre kunder, fagligkunnskap og et godt arbeidsmiljø.

Helt siden oppstarten i 2009 har det vært en del av vår langsiktige strategi å inkludere nøkkelansatte på aksjonærlisten. Nå har vi har gleden av å inkludere Monica Herland på aksjonærlisten i Semway som partner!

Hardtarbeidende rådgiver

Monica har jobbet i Semway siden oktober 2013 og har siden da vist seg å være svært hardtarbeidene for sine kunder og kolleger. Monica har raskt opparbeidet seg en bred kundeportefølje med fornøyde kunder. I tillegg til å være målbevisst og resultatorientert så bidrar Monica til positivt arbeidsmiljø. Det er med stor glede at vi ønsker henne velkommen som partner hos oss i Semway.

Meld deg opp til vår blogg

Så sender vi deg oppdateringer hver gang vi legger ut nye innlegg.