Utleiemegleren er Norges markedsledende totalleverandør innen utleie av boliger. De har lang erfaring, og nærmere 9 000 aktive leieforhold. Norges fremste tilbyder av bekymringsfri utleie.

Hva har vi levert?

Google profiler og Google Maps oppføringer for hvert kontor, Facebook-annonsering og oppsett for alle kontorsider, Google Remarketing, Google Display, Google AdWords og SEO.

Om prosjektet

Helt fra oppstarten av samarbeidet har Semway bistått Utleiemegleren med rådgivning og strategi i utarbeidelse av nye nettsider for å effektivt kommunisere med deres marked og brukere.  Vi legger til rette for effektiv og målrettet digital markedskommunikasjon på tvers av ulike kanaler, tilpasset potensielle utleiere og leietakere av leilighet/bolig. Arbeidet innebærer samkjøring av Utleiemeglerens digitale profilering nasjonalt og lokalt. Videre bistår vi med analyse, rapportering og rådgivning rundt brukeratferd, effekt og optimalisering av annonsering.

Utleiemegleren er markedsleder innen utleie av boliger med 10 kontorer spredt rundt i hele landet, der hvert kontor har sin individuelle Facebook-side. På denne måten kan Utleiemegleren legge ut lokalinformasjon og poster om lokalvisninger som er nyttig å vite for følgerene av akkurat det kontoret. I tillegg kan man kontakte det nærmeste kontoret man selv hører til om man lurer på noe.
På Facebook har Semway hjulpet Utleiemegleren med optimalisering av de individuelle sidene og satt opp lokasjonsider for dem. Les mer om lokasjonsider her.

 

Tor Arne Foss
Utleiemegleren foretar spennende grep i sin digitale profilering og Semway har i denne prosessen vært en glimrende samarbeidspartner. - Tor Arne Foss / Kvalitetssjef, Utleiemegleren

Utleiemegleren foretar spennende grep i sin digitale profilering og Semway har i denne prosessen vært en glimrende samarbeidspartner.

Tor Arne Foss

Kvalitetssjef, Utleiemegleren