Swedoor JW er et varemerke som ligger under JELD-WEN, den verdensledende totalleverandøren av dører. Swedoor JW leverer alt fra standardprodukter til kundetilpassede spesialløsninger.

Om prosjektet

Swedoor JW har i samarbeid med oss i Semway funnet sin plass i sosiale medier. Swedoor JW er en engasjert og dedikert kunde som gir oss driv til å tenke nytt og utenfor boksen. Samarbeidet startet med at Semway leverte test-kampanjer med fokus på konkurranser og likesannonseringer. Dette viste seg å fungere veldig bra. Da kunden allerede satt på kunnskap om Facebook og hadde gode, langsiktige planer for sine kampanjer, ga dette Semway muligheten til å optimalisere kampanjene ytterligere.

Resultater

I samarbeid med Swedoor JW har Semway bidratt til å gjøre dører trendy på sosiale medier. En dør er ikke lenger bare en dør, men noe kreativt og inspirerende. Dette prosjektet resulterte i at deres kampanjer nådde ut til riktig målgruppe og førte til en høy konverteringsfrekvens. Swedoor JW økte sin merkevarebevissthet og fikk en økende engasjement rundt deres produkter via sosiale medier. Nå kjøres det jevnlig kampanjer, likeannonseringer og konkurranser med god rekkevidde.

 

Tone M. Strand
Ved god rådgivning og hjelp fra Semway, jobber vi kontinuerlig med kampanjer og utvikling av Facebook-sidene våre; alt med formål om å skape trafikk til våre nettsider! - Tone M. Strand / Digital Traffic Manager, JELD-WEN Northern Europe

Ved god rådgivning og hjelp fra Semway, jobber vi kontinuerlig med kampanjer og utvikling av Facebook-sidene våre; alt med formål om å skape trafikk til våre nettsider!

Tone M. Strand

Digital Traffic Manager, JELD-WEN Northern Europe