Solon Eiendom AS er en eiendomsutvikler med hovedsatningsområde i Oslo og Akershus. De er med i prosessen fra uregulert tomt til nøkkelferdige boliger. Solon Eiendom har som målsetning å være den foretrukne samarbeidspartner for alle leverandører.

Hva har vi levert?

For denne kunden startet vi i det små med noen tester rundt betalt annonsering og strategi innen sosiale medier. Videre har vårt arbeid steget i takt med kundens vekst. For øyeblikket jobber vi som en fullverdig leverandør innen digitale tjenester for Solon Eiendom og alle deres boligprosjekter. I dette case presenterer vi arbeidet med nye nettsider.

Om prosjektet

For å sørge for en enkel administrering av alle boligprosjekters nettsider, satt vi i dette tilfelle opp en såkalt WordPress Multisite hvor vi setter alle de ulike nettsidene inn i et nettverk. I dette nettverket kan du enkelt «hoppe» mellom de ulike sidene uten å måtte logge inn og ut.

For å skape en mest mulig kostnadseffektiv ramme for nye prosjekter satte vi to ulike design som en kunne ta utgangspunkt i når det skulle utformes flere boligsider. På denne måten ble det en god gjenkjennelighet på at det var et «Solon-prosjekt» samtidig som hver side har sitt unike uttrykk.

I tillegg fikk soloneiendom.no sitt eget skreddersydde design som går i en langt mørkere stil enn prosjektene. Dette for å skille hovedsiden godt fra de andre sidene så det er tydelig hva du er inne på. Resultatet ble meget moderne design med et profesjonelt og ekslusivt uttrykk som gjenspeiler profilen kunden har klart å skape i markedet.

 

Andreas Martinussen
Magisk er når noe er bedre enn du forventer og bedre enn det du klarer å gjenfortelle. Semway har i våre øyne levert magisk bra i sine prosjekter, alt fra arbeid med nye nettsider til annonsering og kampanjer på sosiale medier. - Andreas Martinussen / CEO

Magisk er når noe er bedre enn du forventer og bedre enn det du klarer å gjenfortelle. Semway har i våre øyne levert magisk bra i sine prosjekter, alt fra arbeid med nye nettsider til annonsering og kampanjer på sosiale medier.

Andreas Martinussen

CEO