Jølstad Begravelsesbyrå er Norges største begravelsesbyrå og har også som mål å være best og størst på alle digitale flater.

Hva leverte vi?

Semway har levert flere digitale produkter og tjenester til Jølstad. I dette caset vil vi fokusere på prosessen og resultatene ved SEO arbeidet som ble utført.

Om prosjektet

I forbindelse med lansering av deres nye nettside var SEO teamet koblet på fra planleggingsfasen til lansering. Fordelene med å være med helt fra starten var at vi fikk restrukturert all innhold på den nye nettsiden med mål om å øke deres digitale synlighet med økt fokus på organisk trafikk. Analyser ble gjort i forkant for å definere brukernes behov. Basert på analysene som ble utført, ble det gjort store endringer i form av struktur og oppbygning av innhold.

I dag er nettsiden og alle funksjoner i samsvar med retningslinjene som er påkrevd for å lykkes med søkemotoroptimalisering. Innholdet som Jølstad har på sine nettsider i dag er brukersentrert som er med på å skape merverdi for brukerne.

Resultatene i etterkant har vært formidable. Den organiske trafikken, totale trafikken og konverteringer har mer enn fordoblet seg etter de nye nettsiden og fokuset på SEO arbeid ble gjennomført.

 

Anette Hallquist
Vi er opptatt av å komme blant topp tre ved Google søk. Dette har vi lykkes med takket være Semway. Vi ser resultater av deres arbeid og er veldig fornøyd med å ha de som samarbeidspartner. - Anette Hallquist / Leder for marked og profilering, JØLSTAD BEGRAVELSESBYRÅ

Vi er opptatt av å komme blant topp tre ved Google søk. Dette har vi lykkes med takket være Semway. Vi ser resultater av deres arbeid og er veldig fornøyd med å ha de som samarbeidspartner.

Anette Hallquist

Leder for marked og profilering, JØLSTAD BEGRAVELSESBYRÅ