Parkettstudio AS er en totalleverandør av parkett og gulvløsninger og kan tilby alt fra god konsultasjon når du skal velge tregulv, til legging, sliping og behandling. 

Hva har vi levert?

For denne kunden har vi fått jobbe med en total digital strategi som har omhandlet hele Parkettstudio sin tilstedeværelse på de digitale flater. Vi startet med betalt annonsering i form av Google AdWords og har siden jobbet med både SEO, konverteringsoptimalisering og ikke minst nye nettsider som dette case presenterer.

Om prosjektet

Parkettstudio ønsket en nettside som fremhevet produktene deres enda bedre og som virkelig viste kvaliteten de leverer i forhold til konkurrentene. Å klare å skape et like godt digital inntrykk som de utviser i butikk ble et av hovedmålene i prosjektet.

Arbeidet med bildemateriell og innhold ble ekstremt viktig. For å kunne designe en bildesterk side er en nødt til å se hva slags materiale en har å jobbe med først. Det viste seg raskt at leverandørene stilte med meget gode miljøbilder og produktbilder som kunne fungere til en slik stil.

 

Jacqueline Dubois
Dette prosjektet har vært en drøm å lede. Kunden er engasjert og opptatt av kvalitet. I tillegg stoler de på oss når det kommer til nettsider og har gitt designer frie tøyler, noe som gjør at resultatet har blitt så annerledes fra konkurrentene. - Jacqueline Dubois / Prosjektleder

Dette prosjektet har vært en drøm å lede. Kunden er engasjert og opptatt av kvalitet. I tillegg stoler de på oss når det kommer til nettsider og har gitt designer frie tøyler, noe som gjør at resultatet har blitt så annerledes fra konkurrentene.

Jacqueline Dubois

Prosjektleder