Skullerud Park består av hele 13 bygg i ulik størrelse. Deres visjon er å levere forutsigbarhet, enkelthet og fleksibilitet for bedrifter i vekst, som blant annet Semway.

Om Prosjektet

Når man er på jakt etter kontorer er bilder helt avgjørende. På oppdrag for Skullerud Park tok Semway bilder av kontorbyggene og enkelte av kontorene for å gi besøkende på nettsidene mer innsikt i hvordan kontorene og fasilitetene ser ut.

Målet var å vise kontorlokalene som attraktive, lyse og profesjonelle og presentere de unike tilbudene Skullerud Park tilbyr sine leietakere. Å få vist frem deres moderne fasiliteter og stemningen man kan forvente som leietaker var like viktig som visning av selve kontorene. Gjennom moderne bildebruk ønsket Skullerud Park appellere i større grad til kreative yrker og gründere i tillegg til helsetjenester og større bedrifter.

Utfordringen til fotografen var å levere bilder spesialtilpasset for formatene på deres nettside. Her måtte vi tenke annerledes fra tradisjonelle formater for eiendom- og kontorfoto som ofte benytter landskapsformat.

Resultatet

Leveranse av en fullstendig bildebank som Skullerud Park kunne bruke til blant annet nettside, nyhetssaker, presse og sosiale medier. Med bedre bildemateriell, ny nettside og en tydeligere kommunikasjon har Skullerud Park fått en kraftig oppsving i antall henvendelser. Sammenlignet med tilsvarende periode før lansering av ny nettside har Skullerud Park fått nesten 3 ganger så mange henvendelser via nettsiden.