Camilla Pihl og Peter Peters skulle selge sin flotte loftsleilighet på Frogner sammen med Eie Eiendomsmegling. Vi fikk i oppdrag å lage bransjens beste boligvideo. Denne valgte vi å kalle «Nye minner til salgs».

Om Prosjektet

Film er en kanal som kommer for fullt i meglerbransjen, men frem til nå har forsøkene i Norge fra de ulike meglerhusene vært meget dårlige i forhold til bildekvalitet, story, vinkling m.m.

Eie Eiendomsmegling er opptatt av å være en pilot i bransjen. De var først ute med Facebook og Instagram. I tillegg er de meget opptatt av en tydelig og gjennomført merkevare, og fikk blant annet gullmegleren i 2013 for beste egenprofilering i bransjen.

Derfor ønsket de med en slik boligfilm, å sette standarden i meglerbransjen. Fra oppdraget kom inn på pulten til Prosjektleder, til filmen skulle være ferdig klippet, hadde vi 2 uker.

Er det egentlig mulig å utarbeide konsept, caste og ikke minst forberede en innspilling på denne tiden tenker du kanskje. Den som prøver får se tenkte vi.Resultatet er både vi og Eie stolte av. Filmen hadde over 150 000 visninger etter en drøy uke og boligen ble solgt himmelhøyt over takst. Les mer i blogginnlegget vi skrev her.

Resultatet